Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος, Σωκράτης Πατσίκας & Σταύρος Σβήγκος

Αθήνα @ Bourbon Bar

Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος, Σωκράτης Πατσίκας & Σταύρος Σβήγκος Αθήνα @ Bourbon Bar
Συγκροτήματα Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος, Σωκράτης Πατσίκας & Σταύρος Σβήγκος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bourbon Bar
Διεύθυνση Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλέφωνο 210-9647600
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Οι “Προσεχώς Μετανάστες”
στις “50 αποχρώσεις των EMIGRE”
Παρασκευή 15 Μαΐου
@ Bourbon Bar (Γλυφάδα - Αθήνα)
Emigre, Σωκράτης Πατσίκας & Σταύρος Σβήγκος
Είσοδος Ελεύθερη - Έναρξη 23:00

Οι “Προσεχώς Μετανάστες” για την επόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου στο Burbon Bar (Γλυφάδα) αποχωρίζονται για λίγο τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, με πόνο καρδίας (λόγο λήξης πράσινης κάρτας) και καλωσορίζουν στην παρέα τους, τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο παρουσιάζοντας μας την νέα τους μουσικό – κωμική παράσταση "Οι 50 αποχρώσεις των EMIGRE".

ΟΙ EMIGRE μαζί με τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο ενώνουν τις δυνάμεις και κυρίως τις αδυναμίες τους μέσα από την παράσταση "Οι 50 αποχρώσεις των Emigre" για να ντύσουν με μουσική και έξυπνο χιούμορ την πολύπλοκη σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας υπόσχονται μεγάλες δόσεις “βιτσιόζικης” διασκέδασης που περιλαμβάνει φετίχ συνθέσεις από τους EMIGRE και kinky χιούμορ από τους Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο.

Εκτάκτως για την Παρασκευή 15 Μαΐου, "Οι 50 αποχρώσεις των Emigre" στο Burbon Bar (Γλυφάδα) με τους EMIGRE, Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο να ντύνουν τα Fridays Live με τις πιο όμορφες μελωδίες και το πιο επίκαιρο χιούμορ μέσα από μια παράσταση που δεν θα λείπει ούτε ο Grey!     

Λίγα λόγια για τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο:

Ο Σωκράτης Πατσίκας, γνωστός από τις επιτυχημένες σειρές “Εγκλήματα” , “Είσαι το ταίρι μου”, “Singles”, "Safe Sex" και "Βασιλιάδες”, με αξιόλογη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.Έχει επίσης τραγουδήσει στο τραγούδι τίτλων μαζί με το υπόλοιπο κάστ  “Πάνω στη τρέλα μου”, στην πιο επιτυχημένη ταινία στην Ελλάδα του Νίκου Περράκη  “Λούφα και Παραλλαγή (Σειρήνες στο Αιγαίο)”.

Ο Σταύρος Σβήγκος, γνωστός από τις επιτυχημένες σειρές "Κάτω Παρτάλι","Άγρια Παιδιά", "Ο Πόλεμος των Άστρων", "L.A.P.D." με αξιόλογη πορεία στο θέατρο (Ντόλλη η προξενήτρα, Ο βιοπαλαιστής στη στέγη κ.ά. )

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

EMIGRE - Κέρδισες (New Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music
YouTube link (Official Video Clip): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
  • SHARE
  • TWEET