The Road Miles, One Man Drop, Drunken Gramophone

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Road Miles, One Man Drop, Drunken Gramophone Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Road Miles, One Man Drop, Drunken Gramophone
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

The Road Miles w/ One Man Drop + Drunken Gramophone Live at six d.o.g.s
Τετάρτη 13 Μαϊου στις 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Road Miles ενώθηκαν το 2014 και έκτοτε καταγράφουν ένα μουσικό σενάριο επηρεασμένο από τον αμερικανικό νότο. Κιθάρες παραμορφωμένες και θολά μικρόφωνα αφηγούνται ιστορίες από κόσμους μυστηριακούς με ζέστη, σκόνη και τον κόκκινο ήλιο να καθρεφτίζεται στο καπό ενός παρατημένου σεντάν.

Το πρώτο τους live EP 'Hues of Grit' κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

http://theroadmiles.com/
https://www.facebook.com/theroadmiles
https://www.youtube.com/watch?v=zFq32FkHnjU

Οι One Man Drop σχηματίστηκαν στα μέσα του 2014 από τους Peter Red, Diamandis Kazouris, Nikos Giannoulis και Elena Chatzipanagioti. Πολύ σύντομα ηχογράφησαν τα πρώτα τους κομμάτια, τα οποία βρίσκονται διαθέσιμα στην σελίδα της μπάντας στο facebook.

https://www.facebook.com/onemandrop
https://youtu.be/0ICbV8UsXGg

Τον Σεπτέμβρη του 2012 ο Orestis Petikos και ο Thodoris Talamagkas, έχοντας βαρεθεί να παίζουν διασκευές, ξεκινούν ένα ντουέτο για να παίζουν κομμάτια δικά τους (και λίγα αγαπημένα άλλων). Ο Ορέστης παρατάει την rhythm κιθάρα και κάθεται στα ντραμς, ο Θοδωρής αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της κιθάρας και παράλληλα αρχίζει να βγάζει μερικές νότες στο μικρόφωνο. Ο καιρός περνά μέχρι τον Μάρτη του 2014, όταν στη ζωή τους μπαίνει η Estell Fillip και το μπάσο της. Το φθινόπωρο του 2014 δημιουργούνται και τυπικά οι Drunken Gramophone, βγάζοντας το πρώτο τους demo. Tον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου ανοίγουν τους The Big Nose Attack στο πρώτο τους live και συνεχίζουν να παίζουν live ακαταπαυστα.

Μουσικά, προσπαθούν να συγκεράσουν την αγάπη τους για το παλιό rock n’ roll και garage με τα blues, το punk και την ψυχεδέλεια, όλα αυτά κάτω από το πρίσμα μιας lo-fi αισθητικής.

https://www.facebook.com/drunkengramophone
https://youtu.be/KdVIRXvHExA
  • SHARE
  • TWEET