Once Them Edens, Blame Kandinsky, Senserase, Cartilage

Αθήνα @ Koo-Koo

Once Them Edens, Blame Kandinsky, Senserase, Cartilage Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα Once Them Edens, Blame Kandinsky, Senserase, Cartilage
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Spreading Dysphoria Industries

Spreading Dysphoria Fest

Once them Edens / Blame Kandinsky / Senserase / Cartilage
10.05.2015 @ Kookoo Live Music Bar (Γκάζι)
Ώρα έναρξης: 8:30
Είσοδος: 6,00€

Η εταιρία ξεκίνησε το 2012, ως distribution/management/promotion label. Μέσα σε ένα χρόνο προστέθηκε & το booking στο δυναμικό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα επέκτασης της “φιλοσοφίας” μας.  Μπαίνοντας στο ’15, σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τις υπάρχουσες μπάντες του ρόστερ & κύριος στόχος η προώθηση της Ελληνικής underground σκηνής. Μετά από 2χρόνια ύπαρξης & 6 κυκλοφορίες έφτασε η ώρα για το 1ο μας “φεστιβάλ”.

H Spreading Dysphoria Industries παρουσιάζει τους:

• Once them Edens, με το progressive/ avant-garde/ death metal) ξεκίνησαν ως ένα one-man band υπό τον κιθαρίστα και συνθέτη “Ω”. Σύντομα όμως, και για τις ανάγκες του πρώτου άλμπουμ ο χαρακτήρας αυτός αλλοιώθηκε, καθώς ένα line-up εξαιρετικών μουσικών μονάδων φιλοξενήθηκε στη μουσική αυτή κολλεκτίβα: Jean Baptiste (RandomWalk) και Τέλης Μίμογλου (Vermingod) στα φωνητικά (και πλέον και κιθάρα), Γιώργος Κωνσταντίνου (Fingersnap, ex-Wings In Motion) στο μπάσο, και αρκετές guest εμφανίσεις (SinNik κ.α.). Το αποτέλεσμα ήταν ένα μαξιμαλιστικό, κυκλοθυμικό, δραματικό/ θεατρικό πρώτο full – length, υπό τον τίτλο The Year Is One.

• Blame Kandinsky, Ένα πενταμελές Math/Hardcore σχήμα από την Αθήνα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012 ψάχνοντας την δικη του χροιά. Τον Δεκεμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel”. Στα 2 χρόνια ύπαρξης τους έχουν μοιραστεί τη σκήνη με αρκετές αξιόλογες μπάντες εγχώριες και μή.

• Senserase, δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2005, από τον Κώστας K. με το όνομα Mindstab με το μουσικό ύφος να κυμαίνεται στο Metalcore. Το επόμενο μέλος που ήρθε στην μπάντα ήταν ο Στελιος(Drums). Τότε, ηχογραφήθηκαν δύο demo με 3 κομμάτια το καθένα, τα οποία δεν εκδόθηκαν ποτέ, το πρώτο για τεχνικούς λόγους ενώ το δεύτερο δεν ακολουθούσε την εκάστοτε μουσική ταυτότητα του συγγροτήματος. Ακολούθησε η έλευση του Φίλιππου που έδωσε και την οριστική αλλαγή του μουσικού ιδιώματος σε Math/Prograssive που μέχρι τώρα χαρακτηρίζει το υλικό της μπάντας. Μετά από 4 χρόνια στην μπάντα μπήκε ο Στέφανος που με το 6χορδο μπάσο του έδωσε μια διαφορετική χροιά στα κομμάτια. Τέλος, ο Κώστας Τ. στην φωνή είναι το τελευταίο κομμάτι του πάζλ. Λόγω δυσκολιών & αλλαγών στην σύνθεση, καθυστέρησε η κυκλοφορία του υλικού. Με το Inoculation (promo album 2015) δηλώνετε η ενεργή παρουσία στην Ελληνική metal σκηνή, δίνοντας μια πρώτη ιδέα ολοκληρωμένης κυκλοφορίας.

• Cartilage, είναι ένα 5μελές nu groove/ post hardcore punk συγκρότημα από την Αθήνα. Έχοντας κάνει πολλές live εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, εντός Αθηνών καθώς και ένα mini-tour έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ελληνική σκηνή.

*Οι headliners Still Falling, αποχωρούν από το lineup για λόγους υγείας. Αντικαθίστανται από τους Once them Edens & την συναυλία θα ανοιξουν οι νεοσύστατοι Cartilage.

Spreading Dysphoria Fest,facebook event:
https://www.facebook.com/events/853326154713602/
Spreading Dysphoria Industries on facebook:
https://www.facebook.com/SpreadingDysphoria?fref=ts
  • SHARE
  • TWEET