Wolf Down, My Turn, Against All Odds, North Shore Lioness

Αθήνα @ AN Club

Wolf Down, My Turn, Against All Odds, North Shore Lioness Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Wolf Down, My Turn, Against All Odds, North Shore Lioness
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Rhythm Records, Wolfdowngreekshows.bigcartel.com
Διοργανωτής World's Appreciated Kitsch Records

WOLF DOWN [DE]
MY TURN
AGAINST ALL ODDS
NORTH SHORE LIONESS
4.4.2015 | AN CLUB

H World’s Appreciated Kitsch Records παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Γερμανούς Wolf Down, μία από τις σημαντικότερες hardcore μπάντες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Μαζί τους θα μοιραστούν τη σκηνή του AN Club οι My Turn, οι Against All Odds και οι North Shore Lioness.

WOLF DOWN (DE) – Μια από τις πιο πολυσυζητημένες και επιδραστικές ευρωπαϊκές hardcore μπάντες την τελευταία δεκαετία, έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας. Mε 2 7”s (το ομότιτλο και το ‘Renegades’) και ένα full length (‘Stray from the path’) στο ενεργητικό τους,  έχουν καταφέρει στα μόλις 4 χρόνια από την ίδρυσή τους, να κάνουν ασταμάτητες περιοδείες και να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Αν και συνδεδεμένη με το vegan / straight edge κίνημα, η μπάντα συγκεντρώνει κοινό από όλο το φάσμα του hardcore / punk / metalcore, με τις συναυλίες τους να μένουν αξέχαστες στους παρευρισκόμενους.

Μην τους χάσετε!

www.facebook.com/WOLFxDOWN
www.youtube.com/user/WOLFxDOWN

MY TURN – Λίγο πριν αναχωρήσουν για την 4η σερί Ευρωπαϊκή τους περιοδεία για αυτή τη σεζόν, και εν μέσω της σύνθεσης του δεύτερου ολοκληρωμένου album τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, οι My Turn έρχονται για ακόμα μια συναυλία στην Αθήνα.

Hardcore / punk με επιρροές τόσο από NYHC και μπάντες όπως οι Sick Of It All, όσο και από την ευρωπαϊκή σκηνή των 00s, για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

www.facebook.com/myturnhc
www.youtube.com/user/MyTurnHardcore2010

AGAINST ALL ODDS – Οι Against All Odds είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο καλύτερες old school hardcore μπάντες της χώρας, ενώ από το 2007 (που δημιουργήθηκαν) έχουν κυκλοφορήσει 2 full length albums και έχουν παίξει ουκ ολίγες φορές σε όλη την Ελλάδα, με μπάντες όπως οι Strength Approach, All For Nothing, Hard Skin, The Restarts, Death By Stereo & Evil Conduct μεταξύ άλλων.

www.facebook.com/AgainstAllOddsHC
www.againstalloddsgr.bandcamp.com

NORTH SHORE LIONESS – Οι North Shore Lioness είναι μια σχετικά νέα μπάντα στην σκηνή της Αθήνας, μιας και υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP που κινείται σε μονοπάτια μελωδικού post-hardcore και φέρνει στο νου μπάντες όπως οι Thrice, Four Year Strong και Alexisonfire. Είναι σίγουρο πως θα ανοίξουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη συναυλία, γι’ αυτό ελάτε από νωρίς!

www.facebook.com/northshorelioness
http://northshorelioness.bandcamp.com

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 12 euros
Προπώληση: 10 euros [Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια]
Online προπώληση: http://wolfdowngreekshows.bigcartel.com
FB event: https://www.facebook.com/events/617433068345531

World’s Appreciated Kitsch Records & Booking | since 2006
www.facebook.com/worldsappreciatedkitschrecords
  • SHARE
  • TWEET