Poem

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Poem Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Poem
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E07: POEM

Unplugged live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

Πρώτο ακουστικό live στην Ιστορία των Poem. Πού αλλού, στο “The Unplugged Experience”. Πραγματικά ανυπομονούμε.

Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί και τον σημαντικότερο εξ’ αυτων αποτελεί το υπέροχο “The Great Secret Show” του 2009, που κατάφερε να προκαλέσει αρκετή αίσθηση τη χρονιά κυκλοφορίας του, αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν αυτήν. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους τοποθέτησαν τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά, αναδεικνύοντάς τους ως μια ενεργητική και υψηλών τεχνικών / μουσικών αποδόσεων μπάντα επί σκηνής. Απόρροια όλων αυτών αποτέλεσε η αξιομνημόνευτη συναυλία του σχήματος, στο Terra Vibe, στο πλευρό του Ozzy Osbourne, ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του ντεμπούτο τους.

Η παύση που ακολούθησε, έβαλε τους Poem στη διαδικασία καλλιτεχνικών αναζητήσεων, ραγδαίων ανακατατάξεων αλλά και αλλαγών μελών. Φέτος, έχοντας στα σκαριά την κυκλοφορία του -ήδη ηχογραφημένου- album τους “Skein Syndrome”, ετοιμάζουν πολλές και όμορφες εμφανίσεις και δεν θα μπορούσε παρά μία από αυτές να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του “The Unplugged Experience”.

Οι ίδιοι λένε πως ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για εκείνη τη βραδιά της Πέμπτης 2 Απριλίου και είναι κάτι που περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

LINKS:
• www.unplugged.gr
• www.facebook.com/unpluggedgreece
• www.facebook.com/PoemOfficial
  • SHARE
  • TWEET