Barbara's Straight Son, Duoyu, Violent Cartoons

Αθήνα @ DeathDisco

Barbara's Straight Son, Duoyu, Violent Cartoons Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Barbara's Straight Son, Duoyu, Violent Cartoons
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:15
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Barbara's Straight Son, Duoyu & Violent Cartoons live @ DeathDisco

Την Τετάρτη 15 Απριλίου, οι Barbara's Straight Son, οι Duoyu και οι Violent Cartoons θα μοιραστούν τη σκηνή του Death Disco, στήνοντας ένα μουσικό ντελίριο με δυνατούς ρυθμούς, εκστατικά ξεσπάσματα και ατμοσφαιρικές μελωδίες.

Barbara's Straight Son
Οι Barbara's Straight Son (Νίκος Χαλντούπης και Φώτης Βελέντζας) ξεκίνησαν το 2004 ως ένα noise/breakcore ντουέτο. Το 2008 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Randomness is not easy to achieve» ενώ το 2009 στο σχήμα προστέθηκαν ο Λουκάς Γιαννακίτσας (bass) και ο Αλέξης Σταυρόπουλος (drums). Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το κουαρτέτο πλέον πειραματίζεται πάνω στο νέο του ήχο. Ο δεύτερος δίσκος των Barbara's Straight Son «A Memoir of Kilgore Trout» είναι επηρεασμένος από την περίπλοκη γραφή του συγγραφέα KurtVonnegut (1922 – 2007) και την θεματολογία των μυθιστορημάτων του. Aπό τις αρχαίες θρησκείες μέχρι τα ταξίδια στο χρόνο, από την σάτιρα στην επιστημονική φαντασία, από το drum 'n' bass στο electro-punk και όλα τα ενδιάμεσα, τα νέα κομμάτια των Barbara’s Straight Son συνδυάζουν το παρελθόν της μπάντας, το παρόν και το μέλλον.

Free new album download: http://www.barbarasstraightson.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Barbaras-Straight-Son/313300021856
YouTube :https://www.youtube.com/user/4thfloorlabs
Soundcloud: https://soundcloud.com/barbarasstraightson
Bandcamp: https://barbarasstraightson.bandcamp.com/
Contact: barbarasstraightson@gmail.com

Duoyu
Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές που κυμαίνονται από alternativerock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική, οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο της μπάντας.Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο album τους με τίτλο “Atomic Clock” στο Moth Studio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, TheEarthbound, Deus-x-Machina), το οποίο κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή στις 29 Νοεμβρίου 2014.

Site: http://www.duoyuband.com/
Bandcamp: http://duoyuband.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/Duoyu.band
Soundcloud: https://soundcloud.com/duoyu
YouTube: https://www.youtube.com/user/duoyuband/videos
Contact: duoyu.band@gmail.com

Violent Cartoons
Οι Violent Cartoons είναι ένα ροκ τριο (κιθάρα,μπάσο,τύμπανα) από την Αθήνα. Στη μουσική τους συνδυάζουν στοιχεία progressive,funk και λίγα post στοιχεία με την ένταση που οφείλει να έχει ένα ροκ συγκρότημα. Σχηματίστηκαν το 2011 και έκτοτε έχουν παίξει σε διάφορα μαγαζιά της πόλης όπως στο BIOS και το sixd.o.g.s. ενώ το 2012 είχαν ανοίξει την τρίτη μέρα του Schoolwave. Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Violent-Cartoons/324578947564248?ref=bookmarks
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lJIGDu84mJs
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lJIGDu84mJs

Η τιμή του εισιτήριου είναι 5 ευρώ, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και το live αρχίζει στις 21:15 αυστηρά, ελέω καθημερινής.
  • SHARE
  • TWEET