Mortal Torment, Vermingod, Deacidified

Πάτρα @ Memphis Rock Bar

Mortal Torment, Vermingod, Deacidified Πάτρα @ Memphis Rock Bar
Συγκροτήματα Mortal Torment, Vermingod, Deacidified
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Memphis Rock Bar
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

MORTAL TORMENT - VERMINGOD - DEACIDIFIED
Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 – Memphis Rock Bar/Πάτρα

Καραϊσκάκη 128 Πάτρα – Πόρτες: 8.30 – Damage: 5e with beer

Ένα  χρόνο μετά το τελευταίο τους live στην Πάτρα, οι Mortal Torment επιστρέφουν αυτή τη φορά μαζί με τους Vermingod και Deacidified. Οι γύροι ψήνονται, οι μπύρες παγώνουν και σιγά σιγά οι ετοιμασίες ολοκληρώνονται έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα  για να τους δείξουμε τα Βυζγία μας σε ένα μεγάλο πάρτι!

https://www.facebook.com/events/1545718919024381/?fref=ts

Youtube Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=ssV4jEV_WdE

MORTAL TORMENT
Η μπάντα άρχισε να εξαπλώνει ασθένειες και σάπιες μελωδίες το 2005 με την κυκλοφορία του πρώτου demo "Infernal Odium Schizophrenia". Οι αλλαγές στο line-up ήταν πολλές, μέχρι την δεύτερη επίσημη κυκλοφορία τους, η οποία ήταν ένα re-release του demo σε ένα split μαζί με SUFFERATORY (russia), DEMISE (Philippines) και UNBURIED (USA), το οποίο κυκλοφόρησε από την Coyote Records.

Η εμπειρία τους στα live άρχισε να μεγαλώνει αφού μοιράστηκαν την σκηνή με μπάντες όπως  Aborted, Severe Torture, Obscura, Belphegor, Dark Fortress κ.α . Κάπου εδώ ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο  "Resuscitation", οι οποίες έλαβαν μέρος στο Grindhouse Studios στην Αθήνα, και του οποίου την παραγωγή επιμελήθηκε ο George Bokos των Rotting Christ.

Ακολούθησε η αναζήτηση εταιρίας, η οποία ολοκληρώθηκε με την Coyote Records να συμφωνεί να κυκλοφορήσει το άλμπουμ τους πρώτους μήνες του 2011. Από τότε η μπάντα μετράει πολλά live σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσα στο 2015 αναμένεται η κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου.

https://www.facebook.com/mortaltorment?fref=ts

VERMINGOD
Η δημιουργία των Vermingod έγινε το καλοκαίρι του 2003, με την μπάντα να σταθεροποιεί το line-up της το 2008. Ο Γιώργος, ο Στάθης, ο Jimmy,  ο Τέλη και ο Άρης δούλευαν σκληρά για να συνθέσουν το δικό τους υλικό και να προβάρουν σαν full time band, κερδίζοντας έτσι την προσοχή της τοπικής underground σκηνής.

Το 2010 κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο 'The Grand March to Devastation', μια αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια η οποία απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Αυτό ήταν αρκετό για να παρακινήσει την μπάντα να βγει στο δρόμο και να κάνει πολλά live σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας με συγκροτήματα όπως Septic Flesh, Nightrage, Homo Iratus, Tardive Dyskinesia,Human Rejection, Sirocco και πολλά άλλα, καθιερώνοντας έτσι την μπάντα στην ελληνική σκηνή.

Το 2012 μπαίνει με την αποχώρηση του Στάθη (drums), αλλά η μπάντα επανήλθε δυνατότερη με τον Ηλία Ηλιόπουλο πίσω από το kit. Αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στο νέο τους υλικό, του οποίου η κυκλοφορία θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

https://www.facebook.com/Vermingod/timeline

Deacidified
Οι Deacidified είναι μια τετραμελής Death Metal μπάντα από την Καρδίτσα, η οποία σχηματίστηκε το 2014. Έχει κυκλοφορήσει ένα promo 2 κομματιών το οποίο ηχογραφήθηκε στα Infected Studios στην Λειβαδιά.

Μέλη:
Vaios Sven - Vox
Chris Sven - Guitars
George Sven - Bass
Sakis Spiropoulos – Drums

https://www.facebook.com/pages/Deacidified/1405445776391714?fref=ts
  • SHARE
  • TWEET