Ντίνος Σαδίκης, Νάρκισσοι

Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία

Ντίνος Σαδίκης, Νάρκισσοι Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία
Συγκροτήματα Ντίνος Σαδίκης, Νάρκισσοι
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Κεντρική Πλατεία
Διεύθυνση Ερμού & Στουρνάρα 1
Τηλέφωνο 6977580754
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ με τη μπάντα του ζωντανά στα Τρίκαλα!!!
Παρουσίαση "Το Γελιο των Πολλών ΙΙ"+ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ "ΕΝ ΠΛΩ"

Μαζί τους και οι ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Μαρτίου
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 7 ευρώ

Με νέες ηλεκτρικές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα, αρχίζει   το 2015 για τον Ντίνο Σαδίκη. Στις 6 Μαρτίου και με αφορμή την  έκδοση  του νέου του album «Το Γέλιο Των Πολλών ΙΙ», το ιδρυτικό μέλος  & η  φωνή των Εν Πλω μαζί με την παρέα του θα εμφανιστούν στη μουσική  σκηνή  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ για να συνεχίζουν μια μουσική ιστορία που  άρχισε ο  Ντίνος στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και να σμίξουν τις  «Μολυβένιες  Ιστορίες» με τον μύθο των Εν Πλω και την ηλεκτρισμένη  ατμόσφαιρα του  Γέλιου των πολλών.

Άλλος ένας καλός λόγος γι’ αυτές τις συναυλίες είναι και τα 15α   γενέθλια της μπάντας του Ντίνου Σαδίκη. Σταθεροί συνοδοιπόροι, από την   πρώτη κιόλας εμφάνιση του αρχικού πυρήνα στο 4ο Φεστιβάλ της  Διεθνούς  Αμνηστίας στη Θεσσαλονίκη (2000) μέχρι και σήμερα,  υποστηρίζουν μια  ασταθή ατμόσφαιρα. Άλλοτε με ωμή πανκ διάθεση,  άλλοτε με νοσταλγικό  new wave ύφος και άλλοτε με καθαρά πειραματική  οπτική, στήνουν ένα  συνεχώς μεταβαλλόμενο ηχητικό περιβάλλον μέσα στο  οποίο ο Ντίνος πότε  ήρεμα και πότε άγρια, πότε χορεύοντας και πότε  ξαπλώνοντας, λέει τις  ιστορίες του. Τραγουδά τις ιστορίες μας!...

Η μπάντα του Ντίνου Σαδίκη στα electric live-parties 2015 είναι:
Πάνος Παπάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα.
Sonny Touch: ηλεκτρική κιθάρα.
Χρήστος Παππάς: μπάσο.
Λάζαρος Πλιάμπας: τύμπανα.
GeorgieBoy: ήχος.

«Το Γέλιο Των Πολλών ΙΙ» κυκλοφόρησε σε δίσκους βινυλίου από την   Labyrinth of thoughts records (www.labyrinthofthoughts.gr) στις 5   Φεβρουαρίου 2015, παράλληλα με το mini LP «Οι νύχτες» των Εν Πλω.

ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ
Σαν ιδέα οι νάρκισσοι γεννήθηκαν σε κάποια στενάκια τις Θεσσαλονίκης   κάπου το 2004.Η αφορμή ήταν η ανάγκη της έκφρασης των προβληματισμων   και της δημιουργίας μέσα απο ενα ελληνόφωνο μουσικό σχήμα στοχεύοντας   στην αμεσότητα και την κατανόηση του λόγου αλλά και την δυνατότητα να   εκφράζουμε με μελωδίες τα όσα ζούμε αλλά προπάντων τα όσα   ονειρευτηκαμε.Το μουσικό μας χαλί είναι ένα άθροισμα επιρροών που   φιλτράρεται και ερμηνεύεται εξατομικευμενα συμπληρωνοντας το ιδεατό   και την υπόσταση των ναρκισσων.Εν κατακλείδι οι ναρκισσοι ειναι μια   θρασύτατη ροκ οικογένεια που χωρίς συμβιβασμούς,ντροπή και περιττές   φανφαρες λέει ξεκάθαρα της απόψεις της.

https://www.youtube.com/watch?v=i5iDsSOXiW8
https://www.youtube.com/watch?v=cyP3UnJMQLI
  • SHARE
  • TWEET