Cellar Dogs, Contra Limit, The Pistons

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Cellar Dogs, Contra Limit, The Pistons Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Cellar Dogs, Contra Limit, The Pistons
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Cellar Dogs + Contra Limit w/ The Pistons Live at six d.o.g.s

Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:30
Είσοδος: 3 ευρώ

Cellar Dogs και Contra Limit στήνουν το δικό τους party σκληρού rock λίγο πριν την κυκλοφορία των πρώτων τους full length album την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο six d.o.g.s. Η βραδιά όμως θα ξεκινήσει με ένα ακαταμάχητο drunk n’ roll υβρίδιο από την Σύρο, τους The Pistons.

Οι Cellar Dogs, είναι μια heavy groove/rock μπάντα απο την Αθήνα. Στα μέχρι στιγμής δύο χρόνια ενεργής παρουσίας τους στην εγχώρια σκήνή, έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μπάντες όπως οι Γάλλοι Glowsun, οι Γερμανοί Kalamata, αλλα και ντόπια ονόματα όπως οι Planet of Zeus και οι 1000mods. Ο πρώτος - full length - δίσκος τους με τίτλο "Jackhammer" θα κυκλοφορήσει σύντομα.

https://www.facebook.com/CellarDogs?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCGAWBomXXZqptKo0ddvqwJA

Οι Contra Limit σχηματίστηκαν στα τέλη του 2008 στην Σύρο, σήμερα όμως η έδρα τους βρίσκεται στην Αθήνα. Έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα παίζοντας σε μικρά και μεγάλα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, ενώ έχουν εμφανιστεί με κορυφαία συγκροτήματα του heavy rock ήχου της Ελλάδας (Planet of Zeus, Nightstalker, Vodka Juniors, Potergeist, Beggar's Blues Diary κ.α) και του εξωτερικού (The Shrine, Glowsun, Cornerstone). Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως heavy rock με desert και groovy στοιχεία. To EP τους 'Four Barrels From an Island' κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2013, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και για την προώθηση του πραγματοποίησαν ένα tour σε 15 περίπου πόλεις της Ελλάδας. Τον Νοέμβριο του 2014 μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους full length album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

https://www.facebook.com/pages/Contra-Limit/148794018490501?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UC8CSRWxWRlLC4uMhIBwdgrA/videos
https://www.youtube.com/watch?v=4sBZ-nVkW6I

The Pistons είναι Ο Χριστοδουλος, ο Τedd και ο Αρωμαντικός από την Σύρο. Παίζουν με πάθος garage punk σαν να μην υπάρχει αύριο.

https://www.facebook.com/thepistonsband?fref=ts
http://thepistons.bandcamp.com/
  • SHARE
  • TWEET