Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος

Αθήνα @ Bourbon Bar

Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος Αθήνα @ Bourbon Bar
Συγκροτήματα Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bourbon Bar
Διεύθυνση Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλέφωνο 210-9647600
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

“Προσεχώς Μετανάστης” @ Bourbon Bar (Αθήνα)
Κυριακή 22/3 και κάθε Κυριακή
EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Είσοδος Ελεύθερη - Έναρξη 22:00

Οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις πιο όμορφες μελωδίες και τα πιο κρύα ανέκδοτα με προορισμό τους το ζεστό περιβάλλον του λεκανοπεδίου της Αττικής. Την Κυριακή 22 Μάρτιου, η απρόβλεπτη μουσική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” στο Bourbon Bar (Γλυφάδα - Αθήνα).

Οι “Προσεχώς Μετανάστες” συνεχίζουν να παραμένουν αμετανόητοι στις αποφάσεις τους για ένα μεγάλο μουσικό οδοιπορικό διασκέδασης και απρόοπτων καταστάσεων. Σε αυτή την διαδραστική παράσταση οι EMIGRE αναλαμβάνουν με τις δυναμικές "κοσμοπολίτικες" pop – rock συνθέσεις τους να μας βάλουν στον ρυθμό και ο αμετανόητος rocker, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας και ηθοποιός Στάθης Παναγιωτόπουλος να μας “προσγειώσει” με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην σουρεαλιστική του πραγματικότητα.  

Οι EMIGRE στις αποσκευές τους έχουν το νέο τους τραγούδι “Κέρδισες”, όπου για πρώτη φορά μας παρουσιάζουν δισκογραφικά την νέα τους τραγουδίστρια Ελπίδα Παπακοσμά όπου με την βελούδινη φωνή της “Κέρδισε” ακροατές και ραδιόφωνα.

Την Κυριακή 22 Μάρτιου και κάθε Κυριακή, οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάσουν την ανατρεπτική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” για πρώτη φορά στην Αθήνα με απώτερο σκοπό να “κάψουν” την σκηνή του Bourbon Bar (Δασκαρόλη 67 , Γλυφάδα τηλ. 210.9647600)

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr

EMIGRE - Κέρδισες (New Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music
YouTube link (Official Video Clip): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
  • SHARE
  • TWEET