Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης

Αθήνα @ Area 22

Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης Αθήνα @ Area 22
Συγκροτήματα Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Area 22
Διεύθυνση Αγ. Φωτεινής 22 (πλατεία Νέας Σμύρνης)
Τηλέφωνο 211-4054442
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Λάκης Παπαδόπουλος - Νίκος Ζιώγαλας - Γιάννης Γιοκαρίνης
Area 22 - Νέα Σμύρνη
 
Σάββατο
21 και 28 Μαρτίου 2015
 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίζονται στο stage του AREA 22 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για 2 μόνο παραστάσεις: το Σάββατο 21 και  το Σάββατο 28 Μαρτίου. Οι τρεις τραγουδοποιοί μας υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές και ένα πρόγραμμα που θα περιέχει όλες τους τις επιτυχίες, και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. "Ο Κουρσάρος ", "Νοσταλγός Του Rock'N'Roll", "Πάρε με απόψε", "Σαν σταρ του σινεμά", "Γυριστρούλα", "Βασιλική", "Ευλαμπία", "Μενεξεδιά", "Τσικαμπούμ" κ.α.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με τα τραγούδια του έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, έγιναν "σλόγκαν", τραγούδια διαχρονικά,  τραγούδια που αγαπήθηκαν και μέχρι σήμερα βρίσκονται στα χείλη όλων.
 
Ο Νίκος Ζιώγαλας συνδυάζοντας παραδοσιακή μουσική με ήχους rock και ηλεκτρονικούς από το 1985 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος "Το τζάμπο" και με 11 συνολικά προσωπικούς δίσκους μέχρι σήμερα, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας όπως τα "Σαν star του σινεμά", "πάρε με απόψε πάρε με", "Βασιλική", "Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα", "Πέρασε η μπόρα" κ.α.
 
Η Ευλαμπία του Γιάννη Γιοκαρίνη από την πρώτη προσωπική του δουλειά "Φόρα Παρτίδα" αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε από όλους μας. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραμένει ένας αμετανόητος 'νοσταλγός του rock n roll' που δεν έχει αποφασίσει, από το 1968 που άρχισε να παίζει μουσική σε διάφορα συγκροτήματα, εάν θα είναι "κιθαρίστας ή ντράμερ"... Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ένας καλλιτέχνης που μας συγκινεί όλους!
 
Οι τρεις τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ενέργεια και το γνωστό τους αυθορμητισμό!

Δύο ζωντανές εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Σάββατο 21 Μαρτίου
Σάββατο 28 Μαρτίου
 
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12 ευρώ μπύρα ή κρασί
  • SHARE
  • TWEET