Nalyssa Green Quartet, Δεσποινίς Τρίχρωμη

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Nalyssa Green Quartet, Δεσποινίς Τρίχρωμη Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Nalyssa Green Quartet, Δεσποινίς Τρίχρωμη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

NALYSSA GREEN QUARTET + ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΡΙΧΡΩΜΗ

LIVE
FRI 27 MAR
21:30
5 €

Μετά από ηχηρή αποχή από τις ζωντανές εμφανίσεις, το κουαρτέτο Nalyssa Green επιστρέφει με πυγμή, οίστρο και ανοιξιάτικη ευφορία στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Στο πρόγραμμα αναμένεται να συμπεριληφθούν νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια, ενδεικτικά της νέας αντιμετώπισης και αισθητικής που εξερευνά τελευταία το εν λόγω σχήμα. Την συναυλία θα ανοίξει η Δεσποινίς Τρίχρωμη, με συνθέσεις κυρίως από τον πρώτο τις δίσκο με τίτλο «Που πάνε τα μπαλόνια;».
 
Η Nalyssa Green έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ με τα τραγούδια της (Barock, 2010, self-released / The Seed, 2012, Inner Ear ). Έχει συνεργαστέι με πολλούς μουσικούς της Αθήνας τραγουδώντας ή παίζοντας ακορντεόν, πλήκτρα και θέρεμιν. Τελευταία γράφει μουσική για θεατρικές παραστάσεις. Ο ήχος της μέχρι στιγμής μοιάζει ρομαντικός, μελαγχολικός με κάποιες εξάρσεις και εκρήξεις δυναμισμού. Τελευταία ψάχνει νέους τρόπους και μέσα έκφρασης και στρέφεται σε ένα κάπως πιο ηλεκτρονικό και ατμοσφαιρικό ήχο.
 
Nalyssa Green Quartet:
Σπύρος Λιβάνης: μπάσο/ηλεκτρική κιθάρα
Ευάγγελος Ασλανίδης: τύμπανα/drum pad
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Πλήκτρα, φωνή
Nalyssa Green: Πλήκτρα/φωνή/ηλεκτρική κιθάρα/ θέρεμιν
Guest star: Κελλυ Μητροπούλου: Βιολί
 
Η Δεσποινίς Τρίχρωμη τραγουδάει με μπάντες στην Αθήνα εδώ και κάποιο καιρό. Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε στο ίντερνετ ένα μουσικό άλμπουμ, το οποίο λέγεται «Πού πάνε τα μπαλόνια;», το οποίο αποτελεί συνέχεια ενός μικρού θα λέγαμε βιβλίου, το οποίο λεγόταν «Εφτά Ερωτήσεις και Μία» και το οποίο δεν πραγματεύεται παρά κάποιες εφτά ερωτήσεις και μία, σύμφωνα άλλωστε και με τον τίτλο τον οποίο φέρει.

Πού και πού παίζει σε κάποιο λάιβ.
  • SHARE
  • TWEET