Need, Poem, Masquera Di Ferro

Πάτρα @ Metropolis Live

Need, Poem, Masquera Di Ferro Πάτρα @ Metropolis Live
Συγκροτήματα Need, Poem, Masquera Di Ferro
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Metropolis Live
Διεύθυνση Τσαμαδού 19
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Br3ak Ev3nt

NEED -II- POEM -II- MASQUERA di FERRO @ MetroPolis

NEED
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Πάτρα ως special guests των Planet of Zeus, οι Need επιστρέφουν στη σκηνή του Metropolis για ένα full set show αυτή τη φορά με special guests του Poem. Με κεκτημένη ταχύτητα και ενέργεια από εμφανίσεις όπως αυτή στο ProgPower USA festival στην Atlanta τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και αυτή ως special guests των Σουηδών Evergrey στο Κύτταρο στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, οι Need θα παρουσιάσουν ένα γεμάτο set με κομμάτια από όλες τους τις κυκλοφορίες.

To "Orvam: a song for home" κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και έτυχε εξαιρετικής ανταπόκρισης από κοινό και κριτικούς ενώ θεωρείται κατά γενική ομολογία το κορυφαίο δημιούργημα της μέχρι τώρα πορείας των Need. Συμπληρώνοντας 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική σκηνή, το "Orvam" είναι το τρίτο album της μπάντας μαζί με το "The Wisdom Machine" (2006) και το "Siamese God" (2009). Μετά από σημαντικά live με σπουδαία ονόματα της metal μουσικής όπως οι Iron Maiden, Slipknot, Symphony X, Candlemass κ.ά. και έχοντας περιοδεύσει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες με τους Jon Oliva's Pain, προσωπικό σχήμα του mainman των Savatage, οι Need με το "Orvam: a song for home" και με νέο line-up, δείχνουν το πιο ώριμο συνθετικό και εκτελεστικό τους πρόσωπο.

http://www.needband.net/
http://www.facebook.com/needband
http://needband.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/needband

POEM
Ύστερα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια και μετά από πολλές ανακατατάξεις στο σχήμα οι POEM έρχονται να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα στην δισκογραφία τους και να προσθέσουν σε αυτήν ένα δεύτερο album! Οι POEM είναι μια μπάντα από την Αθήνα και η ιστορία τους κρατάει από το 2006 μέχρι σήμερα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με σημαντικά ονόματα όπως είναι ο Ozzy Ozbourne, Pain of Salvation, Paradise Lost, Cilice, Burst, Mekong Delta και έχουν καταφέρει με την δουλειά τους να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για την μουσική τους. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για το "SKEIN SYNDROME" να ακουστεί και γιατί όχι να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το "The Great Secret Show"!

https://www.facebook.com/PoemOfficial
  • SHARE
  • TWEET