Rock On Festival: Blue Flames, Storm String Quartet, Free Soul, W.A.N.T.E.D., Redrum, Πράσσειν Άλογα

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Rock On Festival: Blue Flames, Storm String Quartet, Free Soul, W.A.N.T.E.D., Redrum, Πράσσειν Άλογα Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Rock On Festival: Blue Flames, Storm String Quartet, Free Soul, W.A.N.T.E.D., Redrum, Πράσσειν Άλογα
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 19:15
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Radio Thessaloniki 94.5 fm, Next 96,1 fm

“Rock On” Festival Thessaloniki
24 & 25 Μαρτίου 2015 Principal Club Theater

Στα πλαίσια στήριξης των μουσικών συγκροτημάτων της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα του χώρου της ροκ μουσικής σκηνής, διοργανώνεται, στην Θεσσαλονίκη, το Rock On Festival Thessaloniki. Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm, μαζί με το NEXT 96,1 fm και με την στήριξη του Metal Hammer. Από το 2010 και με σταθερά ανοδική πορεία, στις προηγούμενες διοργανώσεις, οι θετικές εντυπώσεις και οι πολύ καλές κριτικές, ωθούν στην συνέχιση για πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή πλέον παράδοση του συγκεκριμένου φεστιβάλ.

Φέτος η διοργάνωση συγκέντρωσε πολύ αξιόλογα συγκροτήματα της Βόρειας Ελλάδας της ροκ μουσικής σκηνής. Με πολυετή πορεία στη χώρα μας και στο εξωτερικό, δίνοντας έτσι στο Rock On Fest, ένα πιο γιορτινό ύφος. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, θα δοθεί η ανάλογη ευκαιρία εμφανίσεων, σε νεοσύστατα μουσικά σχήματα, για να βιώσουν την εμπειρία ενός αξιόλογου φεστιβάλ.

Το «Rock On Festival Thessaloniki» θα λάβει χώρα στο “Principal Club Theater” του πολυχώρου Μύλος, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της ροκ μουσικής όπως: Blues, Reggae, Rock n' Roll, Hard Rock, Progressive Rock, Heavy Metal & Punk.

Η συμφωνία μεταξύ της διοργάνωσης και του “Principal Club Theater” είναι να τηρηθεί ο καλύτερος δυνατός ήχος για όλα τα συγκροτήματα, ούτως ώστε όλοι οι καλλιτέχνες να απολαύσουν στο έπακρο την αίσθηση ενός “ROCK” μουσικού φεστιβάλ.

Συνολικά θα εμφανιστούν 12 συγκροτήματα:

Επίσης στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος χορεύτριες, που με την παρουσία τους ανά διαστήματα, θα πλαισιώνουν τα συγκροτήματα επάνω στην σκηνή κατά την διάρκεια των εμφανίσεων τους, με ανάλογες χορογραφίες του κάθε είδους μουσικής.

Το σύνολο της παραγωγής καλύπτεται με πολυκάμερες καλύψεις με νέα τεχνολογικά μέσα υψηλής ανάλυσης (High Definition), της εταιρίας “Media Pack GR”, η οποία αναλαμβάνει επίσης και την μετάδοσή της σε προσυμφωνημένες ιστοσελίδες (livestreaming), καθώς και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blogs. Στο πίσω μέρος του stage θα βρίσκετε μία γιγαντο-οθόνη, απ όπου θα προβάλλονται τα συγκροτήματα κατά την ώρα της εμφάνισης τους με τα λογότυπα τους. Στα διαλείμματα θα προβάλλονται οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Η “Eastside Recording studio”, είναι η εταιρία που έχει αναλάβει την πολυκάναλη (24 γραμμών) ηχογράφηση όλης της εκδήλωσης, για περαιτέρω δυνατότητα επεξεργασίας και βελτίωσης, του τελικού οπτικοακουστικού προϊόντος.

Τετάρτη 25 Μαρτίου
έναρξη 19:15 - λήξη 01:30

1) BLUE FLAMES – Blues
2) Storm String Quartet – Instrumental
3) FREE SOUL – Rock N' Roll
4) W.A.N.T.E.D – Hard Rock
5) REDRUM – Melodic Hard Rock
6) ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ - Progresive

Τρίτη 24 Μαρτίου
έναρξη 19:15 - λήξη 01:30

1) U.N. - Rock
2) JAILCAT – Hard Rock
3) SOUL FIRE - Reggae
4) BLUES WIRE – Blues
5) WARDRUM - Metal
6) MAD WAY - Punk

Η εταιρία “Μπαμ”, με τη μεγαλύτερη εμπειρία στα πυροτεχνήματα, έχει αναλάβει τα πλούσια και πολύ εντυπωσιακά εφέ πυροτεχνημάτων επί της σκηνής και υπόσχεται να κάνει τη νύχτα μέρα. Με όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν πολλά περίπτερα με δερματοστιξίες (τατουάζ), προϊόντα όπως, κονκάρδες, ρουχισμό, κτλ. και εκθέσεις με διάφορες χειροποίητες κατασκευές μουσικών οργάνων, ενισχυτών & μουσικών εξαρτημάτων. Όλοι οι εκθέτες, εκτός από την έκθεση των προϊόντων τους, θα ενημερώνουν στους επισκέπτες, σχετικά με την συντήρηση των μουσικών οργάνων και επεξήγηση των κατασκευών τους.

Πριν από κάθε συγκρότημα, στην σκηνή θα ανεβαίνει η Ραχήλ Τσελεπίδου (πρώην τραγουδίστρια EMIGRE) η οποία και θα παρουσιάζει όλα τα συγκροτήματα, με μια σύντομη περιγραφή του βιογραφικού τους.

Η διοργάνωση του «Rock On Thessaloniki Festival», σε συνεργασία με την Media Pack GR και την “Eastside Recording studio”, μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ολοκληρώσει και τέλος θα μοιράσει το οπτικοακουστικό υψηλής ανάλυσης (HD) προϊόν, σε κάθε συγκρότημα που έλαβε μέρος στο φεστιβάλ, για δικό τους προωθητικό υλικό.

Η προσέλευση του κοινού για την έκθεση και τα ραντεβού των δερματοστιξιών (Tattoo) θα ξεκινήσει από τις 17:00.

Η είσοδος στο Rock On Festival θα είναι ελεύθερη!

Διοργάνωση:
RADIO THESSALONIKI 94.5 fm
NEXT 96,1 fm
  • SHARE
  • TWEET