Διονύσης Τσακνής

Αθήνα @ Ianos

Διονύσης Τσακνής Αθήνα @ Ianos
Συγκροτήματα Διονύσης Τσακνής
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ianos
Διεύθυνση Σταδίου 24
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Ο Διονύσης Τσακνής στον Ιανό

Ο Ιανός μας προσκαλεί το Σάββατο 7 και 14 Μαρτίου 2015 σε μία βραδιά με τον Διονύση Τσακνή, όπου θα παρουσιαστούν η Θεατρική Μουσική και τα τραγούδια του.

Είναι ελάχιστα γνωστό, ότι ο Διονύσης Τσακνής πριν από την επίσημη είσοδό του στη δισκογραφία , είχε ασχοληθεί με τη θεατρική μουσική και συγκεκριμένα απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μέχρι σήμερα, μετράει πάνω από 70 συνεργασίες σε θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
 
Αυτή του την τριαντάχρονη και πλέον θητεία θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ με συμπαραστάτες την ηθοποιό Ελένη Καρακάση και την τραγουδίστρια Zωή Παπαδοπούλου, αλλά και με τρεις καταξιωμένους σολίστες μουσικούς. Το Σάββατο 7/3 θα συμμετέχει και η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τραγούδια του επίσης, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα απ’ το κοινό, προέρχονται απ’ αυτές ακριβώς τις συνεργασίες, όπως ο «Μπαλαμός-τραγούδι των γύφτων», το «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι» η «Ταραντέλα» και άλλα.

Η επιλογή του ΙΑΝΟΥ, δεν είναι τυχαία. Όπως στην αρχαία Ρωμαϊκή Μυθολογία, ο ΙΑΝΟS εμφανίζεται με δύο πρόσωπα, έτσι κι ο Διονύσης Τσακνής, παρουσιάζει το άλλο λιγότερο γνωστό, αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο μουσικό του ιδίωμα.

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Ιανός, Σταδίο 24, Αθήνα
Ημερομηνία: Σάββατο 7 & 14 Μαρτίου 2015 στις 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 12€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 32 17 810
www.ianos.gr
  • SHARE
  • TWEET