Ελένη Τζατζιμάκη

Αθήνα @ Jazz Point

Ελένη Τζατζιμάκη Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Ελένη Τζατζιμάκη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
JAZZPOINT
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ  (SOULFULLY)

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου album της “Soulfully’’ (Final Touch/ Cobalt, 2014) η Ελένη Τζατζιμάκη επιστρέφει στο τζαζ στέκι της πόλης, για μία ακόμη εμφάνιση συντροφιά με τους καλύτερους μουσικούς.

Στο νέο της album, "Soulfully", η Ελένη Τζατζιμάκη επανεκτελεί σε jazz ύφος μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια το ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτόριου (‘Gracias A La Vida’, ‘Crazy’, ‘Ne Me Quitte Pas’ ‘Don t Explain’ ‘Σα Μαγεμένο το Μυαλό μου’) με το αποτέλεσμα να είναι ένα άλμπουμ-κόσμημα, που σύντομα θα κυκλοφορήσει και στις γαλλόφωνες χώρες ενώ ήδη προωθείται στην αμερικανική αγορά από την Kari-On Productions.

Η εμφάνισή της στο Jazzpoint έρχεται να συμπληρώσει τον θρίαμβο της στο φετινό Φεστιβάλ Τραγουδιού της Λυών, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο, αλλά και μια ακόμα πιο πρόσφατη επιτυχία.

Tον περασμένο Νοέμβριο, η Ελένη κέρδισε το ειδικό τιμητικό βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο διαγωνισμό τραγουδιού "Generation Stars", στην Vesoul της Γαλλίας.

Οι απανωτές αυτές διακρίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να προκριθεί χωρίς οντισίον στο επόμενο γαλλικό The Voice (2016-2017), το οποίο θα παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας καθώς και τη συνεργασία της με το γαλλικό label Gdw-music group.

Με σύμμαχο το σπάνιο ερμηνευτικό ταλέντο της, αλλά και την υποστήριξη από σπουδαίους, δεξιοτέχνες μουσικούς, μας προσκαλεί σε μία αναμέτρηση αισθήσεων και συναισθημάτων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, από τη νοσταλγική τζαζ μέχρι το ελληνικό blues.
 
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ – ΦΩΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ – ΠΙΑΝΟ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΙΒΟΛΗΣ – ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ
 
JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ / ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ :  210 3235911
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 22:00 – 22:30  ^  ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
  • SHARE
  • TWEET