Monika

Αθήνα @ Fuzz Club

Monika Αθήνα @ Fuzz Club
Συγκροτήματα Monika
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Fuzz Club
Διεύθυνση Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πειραιώς και Χαμοστέρνας
Τηλέφωνο 210-3450817
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, 11876, Viva.gr
Διοργανωτής Fuzz Productions, Archangel Music

MONIKA - “SECRET IN THE DARK” LIVE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015
FUZZ LIVE MUSIC CLUB (Αθήνα)

Η Μόνικα θα χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό δύο μοναδικές βραδιές στο Fuzz Live Music Club την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, όπου θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου “Secret InThe Dark”, για πρώτη φορά μετά την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στην τιμή των 12 ευρώ, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00 και το live θα ξεκινήσει στις 21.30 και τις δύο ημέρες.
 
Συνοδευόμενη από την ανανεωμένη μπάντα της, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δυο μέλη των Planet of Zeus , τον Σεραφειμ Γιαννακόπουλο  στα ντραμς και τον Στέλιο Προβή στην κιθάρα η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη ποπ αισθητική στο “Secret In The Dark”, με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες τωνBlack Keys) με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στη συναυλία της στην Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, μετά από αρκετό καιρό, θα ακουστούν ξανά οι πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας από όλη τη δισκογραφία της.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Light Designer: Γιώργος Τέλλος, LIGHTING ART
Sound Engineer: Τάκης Σπυρόπουλος, LIVE STUDIO
Art Direction: Άρης Τσούτσας, BOB STUDIO
 
ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
Σταματέλλα Σπίνουλα (Βιολί)
Αποστόλης Μπουρνιάς (Κρουστά)
Άρης Ζέρβας (Τσέλο)
Βαγγέλης Κατσαρέλης / Δημήτρης Παπαδόπουλος (Τρομπέτα)
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Πλήκτρα, Όμποε)
Κώστας Βαβούσης (Μπάσο)
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Τύμπανα)
Στέλιος Προβής (Κιθάρα)
 
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 
Τα εισιτήρια των 10 ευρώ έχουν εξαντληθεί. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στην τιμή των 12 ευρώ.
 
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και online στο www.viva.gr.
 
Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr).

FOLLOW MONIKA
IAMMONIKA.COM http://www.iammonika.com/ || FACEBOOK https://www.facebook.com/pages/MONIKA/90119787973?fref=ts || TWITTER http://twitter.com/#!/monikamusica
  • SHARE
  • TWEET