Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου
Οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band στην Μαύρη Τρύπα

Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!
Warm up: Summer Rain Radio dj set

Οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band  μεταφέρουν τη μαγεία των "Σκαθαριών" βόρεια. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper για πρώτη φορά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Η  «Μαύρη Τρύπα»  θα γίνει το λιμάνι του, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.

Από την πρεμιέρα τους πέρυσι μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της  πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μοιράστηκαν τη μαγεία των "Σκαθαριών" με εκατοντάδες φίλους -Beatlemaniacs και μη- στήνοντας κάθε φορά ένα μεγάλο live Beatles party.

Το υποβρύχιο του Sgt. Pepper συνεχίζει το ταξίδι του και φέτος, εφοδιασμένο με ακόμη περισσότερα τραγούδια των Fab Four σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα. Η μπάντα ακολουθεί ολόκληρη την πορεία των Beatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του '63-'64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road.

Τα πασίγνωστα hits -από το "Love Me Do" και το "From Me To You" μέχρι το "Hey Jude" και το "Let It Be"- συνδυάζονται με πιο άγνωστα κομμάτια, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το έργο του κορυφαίου συγκροτήματος. Όλα αυτά με την παραδοσιακή φόρμα ενός rock σχήματος -κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πλήκτρα- και φυσικά, τέσσερις φωνές.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, η μαγική ενέργεια των Beatles θα κατακλύσει την Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper αναχωρεί στις 23:00 ακριβώς.

Roll up for the Mystery Tour!

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα προσέλευσης: 21:30.
Summer Rain Radio dj set: 21:30 -23.00
Εισιτήριο: 5€
Τηλ . κρατήσεων: 2310510081
  • SHARE
  • TWEET