Γιάννης Χαρούλης

Αθήνα @ Ακτή Πειραιώς

Γιάννης Χαρούλης Αθήνα @ Ακτή Πειραιώς
Συγκροτήματα Γιάννης Χαρούλης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ακτή Πειραιώς
Διεύθυνση Πειραιώς 178 & Λαμίας 4
Τηλέφωνο 210-3418020
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Αρτύς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Παρασκευή & Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27, 28 Φεβρουαρίου
«ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ»
& Νέο διπλό cd από το Live του Λυκαβηττού

Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 13 Φεβρουαρίου. Αυθεντικός και μοναδικός, όπως πάντα, θα ερμηνεύσει με την δωρική φωνή του τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά  και μεγάλες στιγμές σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει μέσα στα χρόνια. Η κρητική παράδοση έχει φυσικά την ιδιαίτερη της παρουσία στα live του Γιάννη Χαρούλη που την τιμά.

Τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς βάφτισε το νέο του διπλό cd, η ζωντανή ηχογράφηση από το Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013, που θα κυκλοφορήσει 16 Φεβρουαρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

Στο cd αυτό αποτυπώθηκαν δυο μαγικές, απόλυτα sold out συναυλίες, δυο βραδιές γεμάτες παλμό, συναίσθημα,  ένταση, ενέργεια, χαρά, αλήθεια, συγκίνηση και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και  παρουσία του Γιάννη Χαρούλη πάνω στη σκηνή.

Την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 15,000 θεατές που ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούλη στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Κοινό που αναγνωρίζει την αυθεντικότητα του Γιάννη Χαρούλη και σέβεται τη προσπάθεια του να φέρει τον κόσμο κοντά με την παράδοση και την ιστορία μας, να μάθει στους νέους τραγούδια που πιθανόν δεν θα μάθαιναν με άλλο τρόπο, να δείξει πως η αγάπη και ο σεβασμός στις μουσικές μας ρίζες,  μπορούν να αφορούν όλους μας.

Οι συναυλίες αυτές ηχογραφηθήκαν και το αποτέλεσμα μετά βίας χώρεσε σε ένα διπλό cd με τίτλο «ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» LIVE ΣTO ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ που κυκλοφορεί από την MINOS EMI.

Στα δυο αυτά cd περιλαμβάνονται 41 τραγούδια, παραδοσιακά κρητικά, επιτυχίες μεγάλων συνθετών, τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Χαρούλη, «Γύρω μου και εντός μου», «Χειμωνανθός» και φυσικά στον τελευταίο του δίσκο, «Μαγγανείες» και μια μοναδική σύμπραξη με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Ημερολόγιο».

«Άντε και ξέχασα», «Μαγγανείες», «Ερωτόκριτος», «Ανεμόσκαλα», «Της λήθης το πηγάδι», «Έλα πάρε με», «Χειμωνανθός, «Μαύρη πεταλούδα», «Σύννεφα του γιαλού», «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», «Γράμμα» είναι κάποιες μόνο από τις 41 μοναδικές στιγμές που θα βρείτε σε αυτή την έκδοση.

Μια εξαιρετική έκδοση που μας δείχνει την αγάπη του Γιάννη Χαρούλη για τη μουσική αλλά και τον κόσμο, μια συλλογή τραγουδιών που θα μας διασκεδάσουν, θα μας ξεσηκώσουν, θα μας προβληματίσουν, θα μας ταξιδέψουν, θα μας μεθύσουν και που σίγουρα θα ακούμε ξανά και ξανά.

Ακτή Πειραιώς:
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ (όρθιοι)
Τιμή φιάλης: 125 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.30
  • SHARE
  • TWEET