Rome, Joy Of Life ft. Miro Snejdr

Αθήνα @ DeathDisco

Rome, Joy Of Life ft. Miro Snejdr Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Rome, Joy Of Life ft. Miro Snejdr
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 20 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ROME + Joy of Life feat Miro Snejdr LIVE in Athens on February 13th, 2015

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους όπου γιορτάζουν τη δεκαετή επέτειο από την ίδρυσή τους, επισκέπτονται για μία μοναδική εμφάνιση την χώρα μας οι ROME, την Παρασκευή στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο club Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτη, Ψυρρή).

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο τους σήμερα και ίσως το πιο ανερχόμενο, οι ROME είναι δημιούργημα του τραγουδιστή τους Jerome Reuter. Από την ίδρυση τους το 2005 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 8 ολοκληρωμένα άλμπουμ με το φετινό εκπληκτικό A Passage to Rhodesia να αποτελεί τον πιο πρόσφατο σταθμό της πλούσιας μουσικής καριέρας τους. Η μουσική καθώς και οι ποιητικοί στίχοι τους αναμιγνύουν μια πληθώρα στοιχείων τόσο παραδοσιακών όσο και σύγχρονων. Ένα μείγμα παραδοσιακών μουσικών, ακουστικής rock, pop, dark ambient, neofolk και industrial που ομολογουμένως γεννάνε ένα δεμένο, μοναδικό και καινούργιο, συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

Οι Joy of Life ιδρυθήκαν στο Λονδίνο το 1984 ως μια post punk μπάντα με αρκετές επιρροές από τους Joy Division. To 1985 κυκλοφορούν το post punk ντεμπούτο τους “Enjoy” και το 1987 ο ιδρυτής τους Gary Carey συνεργάζεται με τους Death in June . To 1988 ακολουθει η δεύτερη δισκογραφική δουλειά των Joy of Life, το με σκοτεινότερο ήχο άλμπουμ τους “Hear the Children”. Το 2008 η μπάντα επιστρέφει στη δισκογραφία κυκλοφορώντας μαζί με Apoptose το εκπληκτικό neofolk/dark ambient album “Warrior Creed”.

Με τους Joy of Life συμμετέχει και ο ταλαντούχος Miro Snejdr, γνωστότερος από τη συμμετοχή του στους Death in June, o οποίος πέρα από την προσωπική του δουλειά ως Miro Snejdr – Herr Lounge Corps έχει κυκλοφορήσει και δουλειές συνεργαζόμενος με καλλιτέχνες όπως ο Kentin Jivek και οι Vurgart.
  • SHARE
  • TWEET