The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo

Αθήνα @ Beton 7

The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo Αθήνα @ Beton 7
Συγκροτήματα The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Beton 7
Διεύθυνση Πύδνας 7, Βοτανικός
Τηλέφωνο 210-7512625
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


To Beton7 παρουσιάζει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα και το Νορβηγικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, μια μοναδική βραδιά τζαζ, The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo

INFO
Tore Johansen – Trumpet and Vigleik Storaas - Piano
Ημερομηνία: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:00, ώρα προσέλευσης 20:30
Beton7, Πύδνας 7, Βοτανικός, 11855
Είσοδος ελεύθερη με δελτίο προτεραιότητας

To Beton7 παρουσιάζει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα και το Νορβηγικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, μια μοναδική βραδιά τζαζ, το “The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo”.

Ο Tore Johansen (1977) και ο Vigleik Storaas (1965) συνεργάζονται από τα μέσα του '90. Και οι δύο έχουν αποφοιτήσει από το τμήμα τζαζ του φημισμένου Ωδείου στο Trondheim της Νορβηγίας.

Ο Tore Johansen έχει κυκλοφορήσει 15 άλμπουμ. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο Karin Krog, John Surman, John Taylor, Hal Galper, Egil Kapstad, Lars Jansson, Anders Jormin, Jon Eberson, Andy Sheppard, Arild Andersen και Bugge Wesseltoft.

Ο Vigleik Storaas έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο Chet Baker, Palle Danielsson, ο Jack DeJohnette, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Karin Krog, Tohn Surman, John Scofield και Terje Rypdal. Έχει βραβευτεί με το "Nορβηγικό Grammy" για τις δικές του trio ηχογραφήσεις. O Storaas είναι ένας ενεργός συνθέτης και του έχουν ανατεθεί συνθέσεις έργων μεταξύ άλλων και για την Trondheim Jazz Orchestra, όπως έχει καταγραφεί στο “Tribute” album.

Το “The Tore Johansen & Vigleik Storaas Duo” παρουσιάζει δυο δημιουργούς της τζαζ σε ένα μελωδικό και λυρικό τοπίο. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις σε συνδυασμό με τραγούδια από την αμερικάνικη ανθολογία τραγουδιών, με έμφαση στον αυτοσχεδιασμό και την ατμόσφαιρα.

https://www.youtube.com/watch?v=GTeil0JGPvQ&list=PLXtj2Gl0b-IEdbARqIHD_o-5jY_H2Ygm9
https://www.youtube.com/watch?v=MAOWw728lPI
https://www.youtube.com/watch?v=-onpJUMQWm0

  • SHARE
  • TWEET