Holocaust, Lucky Bastardz, Bullet-Proof, Rotting Flesh

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Holocaust, Lucky Bastardz, Bullet-Proof, Rotting Flesh Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Holocaust, Lucky Bastardz, Bullet-Proof, Rotting Flesh
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Sleazy Rider Records


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Sleaszy Rider διοργανώνει μια εγχώρια περιοδεία για τους Holocaust , την οποία θα ακολουθήσουν και άλλα συγκροτήματα της εταιρείας.

Οι Βρετανοί HOLOCAUST, ένα από τα πρωτοπόρα σχήματα του New Wave Of British Heavy Metal κινήματος, έρχονται στη χώρα μας για 3 συναυλίες, για να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου!
Την 1η Δεκεμβρίου κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ "Predator" μέσω της Ελληνικής δισκογραφικής εταιρίας Sleaszy Rider και για το λόγο αυτό θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως, ζωντανά τα τραγούδια του “Predator”!

Το συγκρότημα θρύλος έχει στο ενεργητικό του σπουδαίους δίσκους και πολύ σημαντικά τραγούδια με το "Heavy Metal Mania" να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ύμνους του metal, το οποίο έχει διασκευαστεί από τους Gamma Ray. Οι Γερμανοί διασκεύασαν πρόσφατα και το "Death Or Glory", ένα τραγούδι που έχουν διασκευάει και οι Six Feet Under. Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε και την διασκευή των Metallica στο "The Small Hours" που έχει κυκλοφορήσει στο EP "The $5.98 EP: Garage Days Re-Revisited" και στο "Garage Inc".

Στις 2 Δεκεμβρίου λοιπόν το Αν club θα ανοίξει τις πόρτες του στις 19:00 (ώρα έναρξης 19:30) για να υποδεχτεί τους Heart Attack.

Οι Αθηναίοι, κυκλοφόρησαν στις 6 Νοεμβρίου 2015 το παρθενικό τους δίσκο "Heart Revolution" μέσω της Sleaszy Rider και ως τώρα έχουν αποσπάσει πολύ κολακευτικές κριτικές για το συνδυασμό hard rock/AOR και μελωδικού heavy που παίζουν. Να σημειώσουμε ότι στο τραγούδι τους "Hellenic Forces" συμμετέχουν ως guest 24 αναγνωρισμένοι μουσικοί της εγχώριας metal σκηνής! Έχοντας μπροστάρη τον Γιώργο Δριμιλή (πρώην τραγουδιστή των Raging Storm) και στο μπάσο τον Νίκο Μιχαλακάκο από τους Spitfire, οι Heart Attack υπόσχονται μουσικά αυτό που λέει το όνομα τους!

https://www.facebook.com/Heart.Attack.Official

Θα ακολουθήσουν οι Ιταλοί Bullet-Proof.

Το ντεμπούτο τους, "De-Generation" κυκλοφόρησε το καλοκαίρι από την Sleaszy Rider και κινείται μουσικά στο χώρο του heavy/thrash, θυμίζοντας σχετικά τους σπουδαίους Megadeth.

Πρόσφατα ολοκλήρωσαν μια Ευρωπαική περιοδεία με τους Guardians Of Time, ενώ η εμπειρία τους στη σκηνή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι Σλοβακικής καταγωγής Richard και Lukas Hupka (πατέρας και γιος αντίστοιχα) ήταν μέλη των Anguish Force, ενώ ο κιθαρίστας HeadMatt είναι και ενεργό μέλος των Feline Melinda και Headcrush.

https://www.facebook.com/Bullet-Proof-1557865281091631/

Η συνέχεια ανήκει στους Έλληνες brutal death metallers IN UTERO CANNIBALISM, οι οποίοι βρίσκονται σε λυσσαλέα φόρμα και έμπνευση, αφού εκτός από τις συναυλίες τους, δισκογραφούν σταθερά, έχοντας 3 συνεχή άλμπουμ την τελευταία 3ετία, με πιο πρόσφατο το κολασμένο “Butcher While Others Obey”. Την άνοιξη θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο δίσκο τους!

https://www.facebook.com/InUteroCannibalism/

Οι Ιταλοί Lucky Bastardz θα βάλουν φωτιά στη σκηνή με την εκρηκτική παρουσία τους και το hard rock τους, το οποίο θα αρέσει στους οπαδούς των Skid Row, Hardcore Superstar, AC/DC, Crucified Barbara, Alter Bridge, Black Stone Cherry, Secret Sphere και Dream Theater! Το τρίτο τους album "Alwayz On The Run" κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από την Sleaszy Rider και οι πολύ καλές κριτικές που απέσπασε από τον διεθνή μουσικό τύπο αποτέλεσαν το διαβατήριο για να παίξουν ως το επίσημο support group στην πρόσφατη Ευρωπαική περιοδεία των W.A.S.P., που ολοκληρώθηκε πριν 2 εβδομάδες!

https://www.facebook.com/luckybastardz.LBZ

Πριν τους σπουδαίους Holocaust θα εμφανιστούν οι Έλληνες Snowblind. Με το πρόσφατο 5ο cd τους "One Epic Metal Requiem" στις αποσκευές τους, οι Μιχάλης Γαλιάτσος (ή Mike G. αν προτιμάτε) και Δημήτρης Αγγελόπουλος (αμφότεροι πρώην μέλη των Nightfall) και τα υπόλοιπα μέλη τους, θα επιδοθούν σε ένα αμάγαλμα heavy ήχων, που συνδιάζει αρμονικά τους Black Sabbath, τους Sentenced, τους Kiss, τους Judas Priest και τους Charon!

https://www.facebook.com/snowblindband.gr

Οι Holocaust που θα κλείσουν την βραδιά, έχουν ήδη υποσχεθεί ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στο Ελληνικό κοινό, ενώ στα 80 λεπτά της εμφάνισής τους, θα χωρέσουν 6 από τα 9 τραγούδια του "Predator", αλλά και παλιά, κλασικά και αγαπημένα hits! Οι Σκωτσέζοι γερόλυκοι του metal μάλιστα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους Έλληνες οπαδούς τους, θα υπογράψουν αυτόγραφα στο νέο τους δίσκο και θα πιουν μπύρες με τον κόσμο, συνεχίζοντας το release party μέχρι πρωίας!

https://www.facebook.com/Holometal/

Τιμή εισιτηρίου (στην πόρτα του Αν, όχι προπώληση) μόνο 12 ευρώ, ενώ με κάθε εισιτήριο οι παρευρισκόμενοι θα λαμβάνουν κι ένα cd δώρο, προσφορά της Sleaszy Rider!

Τα ίδια group (χωρίς τους Snowblind, In Utero Cannibalism, Heart Attack), αλλά με την προσθήκη των Rotting Flesh) θα εμφανιστούν την επόμενη ημέρα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο Eightball club στη Θεσσαλονίκη, ενώ η περιοδεία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Stage club και την πόλη της Λάρισας, όπου και θα παίξουν οι Holocaust, Lucky Bastardz, Bullet-Proof, και In Utero Cannibalism!

Και στις 2 τελευταίες συναυλίες θα ισχύουν η ίδια ώρα έναρξης και η τιμή του εισιτηρίου με την προσφορά/cd!

  • SHARE
  • TWEET