Dead Congregation, Embrace Of Thorns, Nigredo

Αθήνα @ Κύτταρο

Dead Congregation, Embrace Of Thorns, Nigredo Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Dead Congregation, Embrace Of Thorns, Nigredo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB
DEAD CONGREGATION

Oι ζωντανές εμφανίσεις εντός έδρας των Dead Congregation όντας αραιές, εκτιμώνται δεόντως από το εγχώριο (και όχι μόνο) underground κοινό το οποίο και τις τιμά ανελλειπώς. Όσοι είχαν την τύχη να παραστούν στις προηγούμενες θα συμφωνήσουν ότι αποτελούν ανέκαθεν ένα από τα πλέον απαραίτητα συναυλιακά δρώμενα της χρονιάς.

Οι Αθηναίοι μέσα σε μία (περίπου) δεκαετία αγκαλιάστηκαν από τη παγκόσμια μουσική σκηνή σαν ένα συγκρότημα που ανανέωσε με ειλικρίνεια και δημιουργικότητα το μουσικό είδος που αποτελεί τη βάση του στυλ τους, το death metal. Οι 3 δίσκοι τους θεωρούνται πλέον κλασσικοί, ενώ μετά από πολυάριθμες περιοδείες και συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, έχουν κερδίσει επάξια την φήμη ενός από τα πιο έντονα μουσικά σχήματα του πλανήτη.
Η επιλογή των κομματιών του setlist θα καλύψει όλη τη δισκογραφία τους με μία έμφαση στο τελευταίο album “Promulgation Of The Fall”, το οποίο κλιμάκωσε την βαθιά γνώση του death metal με πρωτοποριακές δυναμικές και υπερβατικές ατμόσφαιρες.

Tη συναυλία θα ανοίξουν άλλες δύο Αθηναϊκές μπάντες, κατά σειρά εμφάνισης οι Nigredo (https://www.facebook.com/NigredoGr/) και οι Embrace Of Thorns (https://www.facebook.com/EmbraceOfThorns/). Oι πρώτοι είναι ένα νέο black metal σχήμα το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές αντιδράσεις με το “Facets Of Death” ντεμπούτο τους, ένα άριστο δείγμα προσωπικού και δυσαρμονικού black metal, υγιώς επηρεασμένο από τις Γαλλικές και Νορβηγικές σχολές.

Οι δεύτεροι είναι περίφημοι για την την επίκληση επιβλητικών, τελετουργικών black/death ατμοσφαιρών. Από το 1999 έχουν να επιδείξουν μία έντονη δισκογραφική πορεία με 4 albums και πολλά demos/splits, ενώ έχουν παράλληλα στο δυναμικό τους αξιόλογες συναυλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Είσοδος: 6€ (ταμείο ΚΥΤΤΑΡΟ)

Πρόγραμμα:
20:00 DOORS
20:30-21:00 NIGREDO
21:20-22:00 EMBRACE OF THORNS
22:30-..... DEAD CONGREGATION

  • SHARE
  • TWEET