Kenny Freq, Cruel Anagrams

Αθήνα @ Tiki Athens

Kenny Freq, Cruel Anagrams Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα Kenny Freq, Cruel Anagrams
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


KENNY FREQ. + CRUEL ANAGRAMS
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
TIKI BAR (Φαλήρου 15 --- Ακρόπολη,Αθήνα)
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 €
ΕΝΑΡΞΗ : 9.00μμ.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου δύο από τις καλύτερες νέες Αθηναικές μπάντες οι Kenny Freq και οι Cruel Anagrams μοιράζονται τη σκηνή του Tiki Bar στην Ακρόπολη.

KENNY FREQ.
Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Λεωνίδας Λαμπρόπουλος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους σε μια μίξη του rock κυρίως των αρχών της δεκαετίας του 70, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν δύο καινούργια κομμάτια τους σε digital μορφή μέσω της σελίδας https://kennyfreq.bandcamp.com . Το «Your Cuisine» (που είναι και το πρώτο τους επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Λουκά Παλαιοκρασσά) και το «Heard». σταθερά σε συνεργασία με τον Σέργιο Βούδρη (Voyage Lipid Sound), στην παραγωγή.

Οι συχνές κυκλοφορίες DIY digital singles για τους Kenny Freq συνεχίζονται και θα ακολουθήσει συνέχεια αυτών πολύ σύντομα , πράγμα που δείχνει την επιλογή τους προς τις νέες ψηφιακές και αμεσότερες οδούς διανομής μουσικού υλικού.

Έχουν μια σταθερή live παρουσία στην Αθήνα, προς το παρόν, καθώς από τα τέλη του 2014 παρουσιάζουν μέρος του αρχικού τους υλικού σε πολλούς και γνωστούς, τοπικούς συναυλιακούς χώρους (ανάμεσα στις εμφανίσεις τους και η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015) .

(για περισσότερες πληροφορίες, photos,videos κλπ.) https://www.facebook.com/kennyfreqcentral

(για περισσότερες ηχογραφήσεις- μουσική) https://kennyfreq.bandcamp.com/

CRUEL ANAGRAMS
Οι Cruel Anagrams είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που ξεκίνησαν να παίζουν μουσική στα πλαίσια ενός προγράμματος σωφρονισμού κατ’οίκον.

Χρησιμοποιούν κιθάρες, πλήκτρα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις όποιες φωνητικές τους ικανότητες για να συνθέσουν και να αναπαράγουν τις συνθέσεις τους. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει ενώπιον κοινού.

Ο ήχος τους ενσωματώνει στοιχεία από ένα μεγάλο εύρος μουσικών ειδών που κυμαίνεται από το post punk, την electronica και το no wave ως την avant garde pop και την country.

https://soundcloud.com/cruel-anagrams
http://cruelanagrams.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/channel/UCDIJyDGcI2GN8cslqxF6dkQ
https://www.facebook.com/pages/Cruel-%CE%91nagrams/133190733530336

  • SHARE
  • TWEET