Sweet Emotion

Αθήνα @ Lazy

Sweet Emotion Αθήνα @ Lazy
Συγκροτήματα Sweet Emotion
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Lazy
Διεύθυνση Πεντέλης 1, Βριλήσσια (Αττική Οδός, έξοδος 12)
Τηλέφωνο 210 68 95 535
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


Lazy Club
Σάββατο 28/11
SWEET EMOTION

Στέργος Βόλας: φωνή, Γιώργος "Gooters" Γούτης: κιθάρα-φωνή, Γιάννης Φεντεριάς: κιθάρα-φωνή, Κωστής Καφούσιας: μπάσο- φωνή, Μιχάλης Δρακακάκης: ντραμς-φωνή.

Οι Sweet Emotion δημιουργήθηκαν από πέντε μουσικούς, με δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη καθενός. Φίλοι εδώ και χρόνια, έχοντας συναντηθεί με διάφορα σχήματα, στα οποία συμμετείχαν, σε πολλά gigs, αποφάσισαν να κάνουν, πλέον, κάτι όλοι μαζί, παίζοντας τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν. Τα τραγούδια των John Fogerty, Eric Burdon, Marc Bolan (T-Rex), Paul MacCartney, Alan Parsons αλλά και των Nazareth, Aerosmith, Santana, BOC, Eagles, κ.ά., αποτελούν την πηγή έμπνευσης των SE. Είναι τα "ξεχασμένα" hits των 60's & 70's.

Αυτό που σίγουρα, όμως, διαφοροποιεί τους SE από άλλες cover bands, είναι το ότι κάνουν συνεχόμενα "mini-tributes" μέσα στο πρόγραμμα τους, ερμηνεύοντας 3-4 κομμάτια από κάθε καλλιτέχνη, μπαίνοντας έτσι βαθειά μέσα στο mood και τον ήχο του!

Ο πυρήνας των SE είναι ουσιαστικά οι Backtrackin', που υπάρχουν σταθερά από το 1995. Μαζί με τον βετεράνο Γιώργο Γούτη (Joker, Gooters, Evil Monkey, κ.α.) στην κιθάρα, και τον εξαίρετο frontman Στέργο Βόλα (Big Ballz, Άκρως απόρρητον, κλπ) στα φωνητικά, φτιάχτηκε ένα σχήμα με ήχο και ύφος που αρμόζει στα... προαπαιτούμενα.

'Ερχονται για το πρώτο live τους στο Lazy και πραγματικά, αξίζει να τους δείτε!!!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

  • SHARE
  • TWEET