Purple Dino, Fuel Eater, Devo Range, Lazybone Lizard

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Purple Dino, Fuel Eater, Devo Range, Lazybone Lizard Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Purple Dino, Fuel Eater, Devo Range, Lazybone Lizard
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Decibel Prods

Purple Dino + Fuel Eater + Devo Range + Lazybone Lizard || 8ball || 21/11

Οι πρωτόγονοι Purple Dino από την Ξάνθη, οι μπαρουτοκαπνισμένοι Fuel Eater από την Πάτρα, οι "βρωμιάρηδες" Devo Range και οι γκρουβαριστοί Lazybone Lizard από την Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούν όλοι μαζί για πρώτη φορά στο 8ball, στις 21 Νοέμβρη έχοντας 2 βασικούς στόχους. Ο ένας να καταναλώσουν την μέγιστη δυνατή ποσότητα αλκοόλ της περιοχής, και ο άλλος να τεστάρουν τις αντοχές του κτιρίου που στεγάζεται αυτό το γνωστό άνδρο ακολασίας που λέγεται Eightball. Ελάτε από νωρίς. Η βραδιά προβλέπεται μεγάλη και χορταστική..

Οι Lazybone Lizard και οι Devo Range θα παρουσιάσουν κομμάτια απ τις επερχόμενες δουλειές τους, οι Fuel Eater θα έχουν παραμάσχαλα το φρεσκότατο αλμπουμ τους που ονομάζεται "Centralia" και οι Purple Dino θα παρουσιάσουν τα ήδη γνωστά και άγνωστα χιτάκια τους, αλλά και κάποια καινούρια ακόμα..

Αυτά!

Damage: 5 euros + beer
Doors open: 20.00
Gig starts: 20.30 (20.30 όμως νταν, όχι πιο αργά!)

Bios:

Purple Dino:
Οι Purple Dino δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013. Αλλαγές σε ονόματα και line-up, τους φέρνουν στην σημερινή τους μορφή. Η ιστορία περιλαμβάνει live με το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής σκηνής, όπως Nightstalker, 1000mods, Universe217, Tuber, Lunarmare, Half Gramme of Soma κλπ. καθώς και συμμετοχές στο Fuzztastic Planet Festival 2013 & 2014.

Τον Μάιο του 2013 γράψανε μόνοι τους, με ό,τι γνώσεις και εξοπλισμό είχαν, ένα demo, το οποίο μπορεί o καθένας να κατεβάσει από το bandcamp (http://purpledinoband.bandcamp.com/ ).

Τον Ιούνιο του 2014 ξημέρωσε η μέρα που οι δεινόσαυροι βγάλανε το πρώτο full length album ονόματι "Jurassic Bar" και έκτοτε προσπαθούν να διαδώσουν το πρωτόγονο heavy rock τους σε όλα τα σημεία του ορίζοντα!

Fuel Eater:
Oι Fuel Eater είναι ένα heavy rock quarteto απ την Πάτρα. Ύστερα από 3 χρόνια στην Underground σκηνή και το ομώνυμο τους demo το 2014 (https://fueleater.bandcamp.com/releases), τον φετινό Οκτώβριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album ''Centralia''. Στα πλαίσια της προώθησής του πραγματοποιούν το πρώτο τους ελληνικό τουρ και έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να το μοιραστούν μαζί μας.

https://www.facebook.com/FuelEater
https://www.youtube.com/user/FuelEaterBand

Devo Range:
Οι Devo Range είναι μια hard/heavy rock μπάντα και δημιουργήθηκε τέλη του 2013.Η πρώτη τους δουλειά ήταν το Μάιο του 2014 όπου κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο EP αποτελούμενο από 4 κομμάτια. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και support acts στους Bushfire,Wight,Nightstalker και στους Ιταλούς fuzzers Black Rainbows. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην ολοκλήρωση του πρώτου τους full length album…

Lazybone Lizard:
Οι Lazybone Lizard, ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.
Heavy stoner, doom και άλλα τέτοια ταμπελώματα είναι περιττά. That.
  • SHARE
  • TWEET