Emigre

Θεσσαλονίκη @ Boulevard 23

Emigre Θεσσαλονίκη @ Boulevard 23
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Boulevard 23
Διεύθυνση Λεωφ. Νίκης 23
Τηλέφωνο 2313-033733
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Πέμπτη 8/10
EMIGRE Studio Sessions @ Boulevard 23
Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 22:00

Οι EMIGRE για ακόμα μια φορά δημιουργούν, πειραματίζονται και μας παρουσιάζουν κάτι το διαφορετικό! Το νέο τους μουσικό project έχει το όνομα EMIGRE Studio Sessions και έχει γεννηθεί μέσα στα πιο σκοτεινά, καπνισμένα και θορυβώδη studio της πόλης.

Το φυσικό περιβάλλον για κάθε μουσικό είναι το studio και η πιο όμορφη και δημιουργική στιγμή της ημέρας είναι η ώρα της πρόβας, το ίδιο συμβαίνει και για τους EMIGRE. Έχοντας περάσει ατέλειωτες δημιουργικές στιγμές σε αυτό τον τόσο ιδιαίτερο χώρο και έχοντας βιώσει ποικίλα συναισθήματα, γεννήθηκε η ιδέα να παρουσιάσουν όλες τις επιρροές τους επί σκηνής!

Τα Studio Sessions από τους EMIGRE επιθυμούν να μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής δημιουργίας, σε αυτές τις αρχικές νότες που παιχτήκαν και λίγα λεπτά αργότερα αποτέλεσαν κομμάτια ενός ολοκληρωμένου τραγουδιού. Θέλουν να μας παρουσιάσουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μοναδικότητα και επιτηδευμένη απλότητα, όπου η ερμηνεία ξεχωρίζει, οι λούπες πλέκονται με τις κιθάρες και το πρόγραμμα σε ταξιδεύει με ηχοχρώματα του χθες και του σήμερα.

Τα Studio Sessions από τους EMIGRE θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Boulevard 23 (Λεωφ. Νίκης  23) στην Θεσσαλονίκη από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου (και κάθε 2η Πέμπτη), προσφέροντας μοναδικά μουσικά στιγμιότυπα από την πολύχρονη πορεία τους, αλλά και επιτυχίες που άντεξαν στον χρόνο περίτεχνα διασκευασμένες!

Links:
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
EMIGRE - Κέρδισες (new single 2015): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
EMIGRE & STAVENTO: https://www.youtube.com/watch?v=1ClvEkVJj5g
EMIGRE - Πέφτω: https://www.youtube.com/watch?v=08itDbrCwtY
EMIGRE - Στο Τέρμα: https://www.youtube.com/watch?v=xDE64Hr0E-U
  • SHARE
  • TWEET