4LT

Αθήνα @ Ο Μπαμπάς

4LT Αθήνα @ Ο Μπαμπάς
Συγκροτήματα 4LT
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ο Μπαμπάς
Διεύθυνση Φαλήρου 53, Κουκάκι
Τηλέφωνο 215-5505565
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Οι 4LT στα acoustic live sessions του "μπαμπά".

Oι 4LT καλωσορίζουν τα φθινοπωρινά unplugged live του 'Mπαμπά' σε μια βραδυά που θα περιέχει κόμματια απ την προσωπική τους δουλειά, αλλά και γνωστές διασκευές πάντα με alternative, indie και grunge πινελιές!!

Τωρα τι σχέση μπορεί να εχουν οι 'Varvas Brothers' κ οι Βlues Βrothers; Θα το δείτε μόνο απο κοντά όταν το ημερολόγιο μας δείξει 8 Οκτώβρη!!

Οι 4LT. είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2006, από τα αδέλφια Πάνο κ Γιάννη Βαρβατσούλη (κιθάρα, φωνή αντίστοιχα) και τον Αλέξη Κρητικό (μπάσο).

Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους e.p με την ονομασία "Mr Time". Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του e.p, το line up της μπάντας αποκτά τη σημερινή του μορφή με τον Αντώνη Καναρά (ex.Shock Absorber) να παίρνει τη θέση στα τύμπανα.

Tον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους βίντεο για το single "Silence", και τον Νοέμβριο του 2014 η μπάντα παρουσίασε το δεύτερο ομώνυμο e.p της, συνοδευόμενο από ένα ακόμα βίντεο, για το κομμάτι "Virus". Το 2015, βρίσκει τους 4LT. να κάνουν live για την προώθηση της δουλειάς τους τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, καθώς και να δουλεύουν σε καινούργιο υλικό.

ο “μπαμπάς” καφετέρια μπάρα

4LT. "Silence" - https://www.youtube.com/watch?v=LDwLdE2fEbE
4LT. official full e.p. 2014 - https://www.youtube.com/watch?v=DB_jwBGFgJU
  • SHARE
  • TWEET