Remain In Light

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Remain In Light Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Remain In Light
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

REMAIN IN LIGHT live στο Silver Dollar

Οι REMAIN IN LIGHT ζωντανά στο Silver Dollar το Σάββατο 3/10/2015 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Gothic rock, positive punk, post punk με έντονη την επιρροή των ‘80s είναι η μουσική που θα παρουσιάσουν μέσα από τα δικά τους κομμάτια του "Introduction to a Dream" οι REMAIN IN LIGHT. Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία με το νέο κιθαρίστα Johnny Jazz. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις με τον αναδυόμενο, νεο ήχο της μπάντας...

Bio
Οι REMAIN IN LIGHT συστήνονται ως μια ευρωπαϊκή μπάντα που παίζει μουσική εμπνευσμένη από τα ‘80s. Δημιουργήθηκε το 2010 από μέλη παλαιότερων punk και new wave σχημάτων. Ο Y. Παντελέων (Y) και ο T. Πασχάλης (Snow) ήταν πρώην μέλη του oldschool punk συγκροτήματος "The Grimes", που περιόδευσε με τους Vibrators και άνοιξε συναυλίες για καλλιτέχνες όπως οι New Model Army, οι Stranglers, οι The Saints μεταξύ άλλων και ηχογράφησε δύο EP. O Σάββας "Reverb" Γεωργιάδης ήταν μέλος μιας παλιάς '80s goth μπάντας, των "Fear Condition", με ένα full LP, και αργότερα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 βούτηξε στον κόσμο της electronica ως dj, καλλιτέχνης και παραγωγός. Το αρχικό τρίο έκανε παραγωγή σε 8 πρωτότυπα τραγούδια. Τέσσερα επιπλέον μέλη προσπάθησαν προσωρινά για να πληρωθεί η θέση του τραγουδιστή με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας.

Την άνοιξη του 2012 η μπάντα μπήκε στο στούντιο ως τρίο, να ηχογραφήσει 3 κομμάτια με τον Ασκληπιό Ζαμπέτα (x-Τρύπες, x-Mushrooms) ως παραγωγό και επιπλέον μουσικό. Κατά τη διάρκεια αυτών των sessions μια διαμάχη σε "καλλιτεχνικά ζητήματα", όπως την αποκαλούν, είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Σάββα "Reverb".

Νέα μέλη προσχώρησαν, ο Snow μας άφησε την άνοιξη του 2013 για προσωπικούς λόγους και τώρα οι REMAIN IN LIGHT είναι σήμερα ένα κουιντέτο με 2 μπάσα! Y είναι το μόνο εναπομένον ιδρυτικό μέλος.

Οι REMAIN IN LIGHT κυκλοφόρησαν ένα CD με 6 κομμάτια το 2013 με τίτλο "Introduction to a Dream".
  • SHARE
  • TWEET