Μιχάλης Ρακιντζής

Αθήνα @ Κύτταρο

Μιχάλης Ρακιντζής Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Μιχάλης Ρακιντζής
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, 11876, Viva.gr
Διοργανωτής -

ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
Full Band  LIVE
ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB

Την Τρίτη 27 Οκτώβριου και  για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Ρακιντζής, ανεβαίνει στη σκηνή του Κυττάρου, με φουλ μπάντα και δεκάδες αγαπημένες επιτυχίες να τον συνοδεύουν, για ένα μοναδικό live happening, σε μια βραδιά,  που θα αργήσει να ξημερώσει…. !!!!!!!   

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας καλλιτέχνης φαινόμενο, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, συνθέτης ερμηνευτής και στιχουργός, που δεν στάθηκε ποτέ στην μεγάλη επιτυχία του ούτε εγκλωβίστηκε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, γνήσιος εραστής της τέχνης, που πάντα λειτούργησε και λειτουργεί με πυξίδα την ίδια την μουσική, με αέναη διάθεση για πειραματισμό και νέες προκλήσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, αναδεικνύοντας νέους καλλιτέχνες, άλλα και με εξωπραγματικές για τα Ελληνικά δεδομένα συνεργασίες με ιερά τέρατα της παγκόσμιας σκηνής (Ian Gillan-Dep Purple, Bonnie Tyler κ.α), πιστός στο δικό του ένστικτο και τον δικό του μοναχικό δρόμο, το δρόμο αυτόν που μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες, τον οδηγεί στο ένα sold out μετά το άλλο στα μεγαλύτερα venue της πόλης και σε ένα  φανατικό κοινό που  τραγουδάει τα τραγούδια του στίχο στίχο !!!

Κυρίες και Κύριοι… αγόρια και κορίτσια… πάρτε βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε για το απόλυτο feelgood party του φετινού χειμώνα, με οικοδεσπότες τους. .. «ΠΟΥΦ», «Μωρό μου φάλτσο», «S.A.G.A.P.O», «Κάνε μια ευχή», «Είσαι σαν κουνέλι», «Δικός σου για πάντα», «Προκαλείς»,«Get Away», «Κρύψου στην αγκαλιά μου», « Ο πληγωμένος μου εγωισμός» «Bon Voyage» και η λίστα δεν έχει τελειωμό…!!!!!!

INFO:
ΠΟΡΤΕΣ: 22.00   ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
VIVA.GR
http://www.viva.gr/
PUBLIC
http://www.public.gr/
Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλεία
http://www.papasotiriou.gr/
RELOAD STORES
https://www.facebook.com/ReloadStores
IANOS
http://www.ianos.gr/
SEVEN SPOT
http://www.sevenspot.gr/
http://www.11876.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου
  • SHARE
  • TWEET