The Black Needles, The Basements

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

The Black Needles, The Basements Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα The Black Needles, The Basements
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Melotron Productions

The Black Needles (BR)
& The Basements (GR)
Ζωντανά στη Μαύρη Τρύπα

Εκ Βραζιλίας προερχόμενοι και πιο συγκεκριμένα από το Σάο Πάολο – επροκείται περί μίας αχανούς χώρας*- θα τους απολαύσουμε για μια εμφάνιση, στη Μαύρη Τρύπα , την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Την συναυλία θα “ανοιξουν” οι Basements.

Για τέταρτη φορά στην Ευρώπη, μετά το 2006 οπoυ και ιδρύθηκαν, το εκρηκτικό r'n'r τρίο θα μας παρουσιάσει ζωντανά το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Sonik Mass”. Εκρηκτικό και καθαρόαιμο ροκενρολ, ψυχεδέλεια ικανή να αντηχεί στα εγκεφαλικά μας κύματα μέχρι και σπαραξικάρδιες μπαλάντες ειναι ενα μικρό αλλά κατατοπιστικό δείγμα από το το τι θα παιχτεί εκείνη τη βραδιά!

Αρκέτα BPM και γκαράζ πάνκ αισθητική, θα πιαστούν χέρι χέρι και θα μας οδηγήσουν ακριβώς εκεί απο όπου προέρχονται. Στην καρδιά μιας άσπιλης ζούγκλας της λίθινης περιόδου, χώρος άγριας ομορφιάς και υψηλής επικινδυνότητας.

Μην τους χάσετε!

*όχι! Δεν είναι μάθημα γεωγράφιας. Είναι άπλα μια υπενθύμιση της ασημαντότητας. Όλα οδηγούν εκει..

https://theblackneedles.bandcamp.com/album/sonicmass

Οι Basements σχηματίστηκαν στην Θεσσαλονίκη το 2009 και αποτελούν ένα από τα καλύτερα και δυναμικότερα garage σχήματατης Ελληνικής σκηνής.

Επηρεασμένοι από garage συγκροτήματα της Αμερικής στα 60s, έχουν δημιουργήσει ένα συμπαγή ήχο που σε ξεσηκώνει με το δυναμικό rhythm section, τα άγρια φωνητικά, τις κιθάρες φουλ στο fuzz, και την farfisa στα κόκκινα. We are talking about real Garage Punk sound… just like those days were Wyld & Primitive!!

Έχουν παίξει μαζί με κορυφαία συγκροτήματα του εξωτερικού όπως οι Sonics και οι Fuzztones και αυτό που χαρακτηρίζει τις ζωντανές εμφανίσεις τους είναι η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής, παρασύροντας το κοινό στους ξέφρενους ρυθμούς τους. Το 2010 κυκλοφορούν το πρώτο τους 7’’ep “Heart of stone”, και ακολουθούν το άλμπουμ τους με τίτλο ‘Im dead’ το 2012 και ένα split 7” με τους Sound Explosion το 2014, στην Lost in Tyme Records.

https://thebasementsthess.bandcamp.com/

Γενική είσοδος 6 ευρώ
Έναρξη 22.00
  • SHARE
  • TWEET