Μαρία Λατσίνου

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Μαρία Λατσίνου Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Μαρία Λατσίνου
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής PuzzleMusik

Μαρία Λατσίνου
Κυριακή 11 Οκτωβρίου
@ six D.O.G.S.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της ξεκινούν  τη συναυλιακή τους σαιζόν από το six d.o.g.s. Από εκεί δηλαδή που δυο χρόνια πριν έδωσαν την πρώτη τους συναυλία.

Από τότε μεσολάβησαν και πολλές άλλες συναυλίες, η ηχογράφηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος» (Puzzlemusik, Μάρτιος 2015), η sold – out παρουσίαση του στο Θέατρο Πόρτα (Απρίλιος 2015) καθώς και  η ραδιοφωνική επιτυχία του «Χαμένη Γενιά» , του τραγουδιού που κυρίως ξεχώρισε μέσα από αυτό.

Ο μουσικός (και όχι μόνο) τύπος  αγκάλιασε το εγχείρημα ως  μια σπουδαία δουλειά που αξίζει την προσοχή ενώ τα σχόλια ειδικά για την ερμηνευτική ικανότητα αλλά και την ερμηνευτική  προσέγγιση της Μαρίας Λατσίνου ήταν διθυραμβικά.

Το «αστικό» ροκ, με στοιχεία της  jazz και της ελληνικής παράδοσης  καθώς και η ανεπιτήδευτη θεατρικότητα των τραγουδιών της Μαρίας Λατσίνου και των συνεργατών της κέρδισαν αβίαστα  και το κοινό όπως ξεκάθαρα φάνηκε από τη μεγάλη επιτυχία της ζωντανής παρουσίασης του άλμπουμ.

Το καινούργιο είναι εδώ.  Στίχοι και μουσική που συνομιλούν με το σήμερα από ένα σχήμα - πρόταση που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη ως προς τον δημιουργικό συνδυασμό διάφορων – φαινομενικά μόνο ετερόκλητων – μουσικών ειδών.

Μαρία Λατσίνου (φωνή) Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Αντώνης Σταύρου (ακορντεόν), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

Κυριακή 11 Οκτωβρίου
Εισιτήριο: 6 €
six d.o.g.s : Αβραμιώτου 6-8
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30 ακριβώς. Στις 23.30 το live θα έχει τελειώσει
τηλ.210-3210510  http://sixdogs.gr/

Μαρία Λατσίνου – Χαμένη Γενιά
https://www.youtube.com/watch?v=pvQ_ZYRNzWg
  • SHARE
  • TWEET