Tsiri Band, Moan, Byron

Αθήνα @ Ρομάντσο

Tsiri Band, Moan, Byron Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Tsiri Band, Moan, Byron
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

KABOOM
a blast from the future

Tsiri Band (live)
ΜΟΑΝ (live)
Byron (live)
after party: Γρηγόρης Χατζάκης και dj-Gsun (DJ sets)

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη

To KABOOM -ημερολόγια πριν από τη μεγάλη έκρηξη- σκάει για τέταρτη φορά στην πόλη.

Το kaboomzine.com με τη νέα του σελίδα να βρίσκεται υπό κατασκευή και τη συντακτική του ομάδα να εμπλουτίζεται καθημερινά με καινούριους συνεργάτες, γράφει και μιλάει γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Όμως έχει εξαρχής ως στόχο να μην αρκείται μόνο σ' αυτό, αλλά να παρεμβαίνει δημιουργικά στον ιστό της πόλης.

Η συναυλία/πάρτι με τους Τsiri Band, Byron και Μoan, που θα γίνει, με ελεύθερη είσοδο στο Ρομάντσο, πέρα από ευκαιρία να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε το αναγνωστικό μας κοινό -αλλά και να γνωριστεί αυτό μεταξύ του!- αποτελεί μία πολιτιστική πρόταση: μία συνάντηση με νέους ταλαντούχους μουσικούς που πειραματίζονται με ετερόκλητα ακούσματα κι έχουν να κομίσουν κάτι διαφορετικό απ' την πεπατημένη, με την ελπίδα αυτό να μπορεί να είμαι μαζικής απεύθυνσης χωρίς να υποκύπτει στις ευκολίες του mainstream.

Tsiri Band
Tsiri Band είναι το συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τους Τσιριτσάντσουλες και κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικής. Από κλασική και ορχηστρική με πιάνο και μουσικό πριόνι, μέχρι δυνατά drum'n'bass, breakbeat, funky και rock στοιχεία, οι Τσιριτσάντσουλες μάς ταξιδεύουν πότε με την βοήθεια της ψυχεδέλειας και πότε με την βοήθεια μεγάλων ποιητών και νέων στιχουργών.

http://tsiritsantsoules.gr/ (free-download στη μουσική των ep με τα tsiri-jams)
https://www.facebook.com/pages/TSIRI-BAND/610029555711178
http://www.tsiri.tv/ (free-download για τις ταινίες μας -η τελευταία ταξίδεψε ως το Puff festival του Χονγκ Κονγκ!)

Byron
O Byron (Byron's Girlfriend, Neon, Opsis) θα παρουσιάσει ζωντανά τα νέα του τραγούδια. Η νέα του δουλειά, σε αντίθεση με τον τελευταίο του δίσκο για τον ποιητή Κώστα Καρυωτάκη με τους Neon ("Κάθε πραγματικότης... αποκρουστική"- Inner Ear), κινείται σε μία πιο παραδοσιακή τραγουδοποιία δυτικού τύπου, η οποία ωστόσο δε διστάζει να ενσωματώσει επίκαιρες ηλεκτρονικές και dance τάσεις. Μαζί του, πολύτιμοι φίλοι και μέλη της μπάντας οι: Αποστόλης Βασιλόπουλος (Mischa, b-side girl, Gloriphon) και Μάκης Πετράτος (Next Time Passions, Crooner, Hyplar).

http://byron-bandcamp.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/byron.katritsis

ΜΟΑΝ
Οι MOAN με δικά τους λόγια:

Είμαστε μία καινούρια μπάντα. Λέμε ότι παίζουμε outlaw surf. Για πλάκα. Προηγουμένως λέγαμε ότι είμαστε Americana. Έχουμε ένα θέμα με τα δελτία τύπου, με το να προσδιορίσουμε το είδος μουσικής που παίζουμε και κάτι περίεργα οιδιπόδεια. Τα τραγούδια μας όμως είναι απλά τραγούδια, πoπ κατά βάθος, με κουπλέ-ρεφραίν (και bridge ενίοτε). Έχουμε 3 φωνές που εναλλάσσονται. Ο Αδριανός τραγουδάει ειλικρινείς και χαμηλές μελωδίες στα κουπλέ και φωνάζει στα ρεφραίν, η Μαρία-Όλγα τα λέει όλα όσο πιο σεξουαλικά γίνεται και ο Σταύρος κλαίει και οδύρεται με κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας.
Έχουμε κάνει 8 live εμφανίσεις. Τώρα γράφουμε το πρώτο μας EP και έχουμε κυκλοφορήσει διαδικτυακά ένα πολύ πετυχημένο single.

https://www.facebook.com/moanthepage
https://soundcloud.com/moan-the-band
http://moantheband.bandcamp.com/releases

H ολονυχτία θα συνεχιστεί με πάρτι. Οι Γρηγόρης Χατζάκης και dj-Gsun θα δεσπόζουν στα decks, σε ανέλπιστους indie, alternative, pop-rock & electronic ήχους.

Νεότερα για το event, μουσικά teaser, συνεντεύξεις απ' τις μπάντες και όλη η συναρπαστική αρθρογραφία  σάς περιμένει στο http://www.kaboomzine.com/
  • SHARE
  • TWEET