Inmost Ego, Cartilage, White Circle

Αθήνα @ Architecture

Inmost Ego, Cartilage, White Circle Αθήνα @ Architecture
Συγκροτήματα Inmost Ego, Cartilage, White Circle
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Architecture
Διεύθυνση Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλέφωνο 210-7472472
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Το Architecture Live Stage στου Ζωγράφου,υποδέχεται για πρώτη φορά, τρεις μπάντες της metal/rock/grunge ελληνικής σκηνής.Απαλές,μελωδικές μέχρι και εξαιρετικά heavy μουσικές θα λάβουν χώρα το βράδυ της 30 Γενάρη.Σας περιμένουμε όλους για μία πολλά υποσχόμενη βραδιά.Οι μπάντες που θα εμφανιστούν:

White Circle : Oι White Circle είναι ένα grunge/indie τρίο.
Saq Vlachakis : guitar/vox
Panos Dimopoulos : bass/ back vox
Dino Tost : drums

Τέλος Φεβρουαρίου κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους που ακούει στο όνομα Detox.

Inmost Ego : Οι Inmost Ego σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε γνωστά μαγαζιά των Αθηνών όπως τα An club, Bat City, Seven Sins, Second Skin, κ.λ.π. Το Νοέμβριο του 2008 το demo τους \"A moment before\" που ψηφίστηκε \"demo του μήνα\" από το Ελληνικό Metal Hammer.Η δισκογραφία των Inmost Ego περιλαμβάνει ένα demo (A Moment Before - 2007), ένα EP (When Roses Fall - 2009) και ένα άλμπουμ (...To The End - 2011) ενώ το 2015 βρίσκει την μπάντα να κυκλοφορεί το νέο τους ΕΡ “Breathe”.Στόχος της μπάντας είναι να ωριμάσει και να εκφραστεί μέσα από τη μουσική ως μέσο αυτοκατανόησης και επιρροής. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από “heavy” στοιχεία και απαλά ηχοτοπία. Οι δομές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και περιλαμβάνουν προοδευτικά στοιχεία, κλιμακούμενες συνθέσεις αλλά και σιωπηρές στιγμές, δημιουργώντας μια μετάβαση στη σκοτεινή πλευρά του εσωτερικού εαυτού.

Cartilage : Οι Cartilage είναι ένα 6μελές nu-metal - post hardcore punk σχήμα απο την Αθήνα-Χαλκίδα που δημιουργήθηκε τα μέσα του 2014.Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από κατατονικούς και ambient ήχους - samples, σε συνδιασμο με άγριους και groove θορύβους.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 €
ΜΠΥΡΑ - ΚΡΑΣΙ : 4 €
ΠΟΤΟ: 6 €
  • SHARE
  • TWEET