Contra Limit, Indrik

Αθήνα @ Intrepid Fox

Contra Limit, Indrik Αθήνα @ Intrepid Fox
Συγκροτήματα Contra Limit, Indrik
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Intrepid Fox
Διεύθυνση Τριπτολέμου 30, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3466055
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

CONTRA LIMIT + INDRIK live @Intrepid FOX |16/01/2015|

heavy rock and booze...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
INTREPID FOX
Entrance: 5e
GIG STARTS 22:00

΄Δραπετεύοντας' από το στούντιο, Contra Limit και Indrik στήνουν το δικό τους party στο Intrepid Fox! Οι Contra Limit σε αυτά τα 6 χρόνια πορείας,έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP με τίτλο 'Four Barrels from an Island' τον Οκτώβρη του 2013,;έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα του ήχου και όχι μόνο. Το tour που πραγματοποίησαν σε πάνω από 10 πόλεις στην Ελλάδα το 2014,ήταν το αποκορύφωμα της μέχρι τώρα πορείας τους, ενώ κλείνοντας αυτόν τον κύκλο,ένας νέος ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς αφού μέσα στο 2015 το συγκρότημα έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του πρώτου της full length album!!

Μαζί τους το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου θα τα σπάσουν πολύ απλά μια από τις πιο δυνατές και ανερχόμενες μπάντες της σκηνής,οι Indrik! Ένα συνονθύλευμα Αμερικάνικου heavy rock που ντύνεται υπέροχα με τις grunge πινελιές τους! Μάλιστα και οι Indrik αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP,την άνοιξη του 2015.

Αυτό το pure heavy rock meeting λοιπόν θα συμβεί σε ένα από τα πιο ιστορικά rock club της Αθήνας... που αλλού; στο Intrepid Fox!!

CONTRA LIMIT:
Οι Contra Limit ξεκίνησαν στα τέλη του 2008 στο νησί της Σύρου ως μαθητικό συγκρότημα! Από το 2010 η έδρα τους είναι στην Αθήνα. έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα κ έχουν παίξει σε μικρά και μεγάλα Φεστιβάλ αλλά και μαγαζιά, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαία συγκροτήματα της χώρας (Planet of Zeus,Nightstalker,Vodka Juniors,Potergeist,Vasili Papakwnstantinou,Ypogeia Reumata,Beggar's Blues Diary k.a) αλλά και του εξωτερικού The Shrine (USA),Glowsun(FR),Cornerstone(AU) . Τη μουσική του συγκροτήματος θα τη χαρακτήριζε κανείς ως heavy rock με desert και groovy στοιχεία! To EP τους 'Four Barrels From an Island' κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2013,απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και για την προώθηση του πραγματοποίησαν ένα tour στην Ελλάδα σε πάνω από 10 πόλεις. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο και 'μαγειρεύουν' το πρώτο τους full length album!!

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Contra-Limit/148794018490501

INDRIK:
Οι Indrik είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2012, με βασικές επιρροές από τις μουσικές σκηνές της grunge και της heavy rock.Ύστερα από συλλογή μουσικών ιδεών και σύνθεση υλικού, άρχισαν να πραγματοποιούν live εμφανίσεις από τα τελη του 2013,ενώ παράλληλα δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια για την πρώτη τους επίσημη δουλειά,η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 15'.

That's all for now folks!

Facebook Page: https://www.facebook.com/indrik.band?fref=ts
  • SHARE
  • TWEET