Stop Rewind Play, Black Body Radiation

Αθήνα @ After Dark

Stop Rewind Play, Black Body Radiation Αθήνα @ After Dark
Συγκροτήματα Stop Rewind Play, Black Body Radiation
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος After Dark
Διεύθυνση Διδότου 31 και Ιπποκράτους
Τηλέφωνο 210-3606460
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Live – Support Party
Σάββατο 27/09/2014 @ After Dark

Στα πλαίσια της αυτοχρηματοδότησης του πρώτου τους LP, οι «Stop Rewind Play» διοργανώνουν ένα «support party» τo Σάββατο 27/09/2014 στην underground σκηνή του «After Dark» στα Εξάρχεια. Η πενταμελής indie-post μπάντα διοργανώνει αυτό το live party οικονομικής ενίσχυσης με pre- και after- dj party με καλεσμένους τους φίλους της «Black Body Radiation», που θα ανοίξουν την βραδιά.

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 ευρώ

STOP REWIND PLAY

Οι "Stop Rewind Play" είναι μια πενταμελής indie – post μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2008, συνθέτοντας δικά της κομμάτια σε alternative και post-rock μουσική. Το 2011 ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον ομώνυμο τίτλο «Stop Rewind Play».

Ατμοσφαιρικά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Αυτή τη στιγμή, ενώ ετοιμάζουν το καινούριο τους υλικό με σκοπό την ηχογράφηση και κυκλοφορία ολοκληρωμένου LP μέσα στο 2014, κάνουν ένα διάλλειμα για να πάρουν πνοή από μερικές live εμφανίσεις στην Αθήνα.

To συγκρότημα αποτελείται από τους: Χάρη Ραζάκο (φωνή, φλάουτο), Δημήτρη Τράκα (ηλεκτ. κιθάρα), Χρήστο Κρεμαστά (ηλεκτ. κιθάρα), Γιάννη Τσούτσα (μπάσο) και Άγγελο Γκιόκα (τύμπανα).

Info:
www.stoprewindplay.com
Contact: stoprewindplay@hotmail.com

Black Body Radiation
Οι «Black Body Radiation» δημιουργήθηκαν πριν από ένα χρόνο περίπου στα προάστια της Αθήνας. Οι διαφορετικές επιρροές του κάθε μέλους συμβάλλουν στην ποικιλία της μουσικής τους, με κύριους άξονες τους garage, ψυχεδελικά και post-punk ήχους. Το διάστημα αυτό συνθέτουν με σκοπό να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ ήδη χουν παίξει σε αρκετές underground σκηνές της Αθήνας.

Σύνθεση μπάντας
Aris-Drums
Miltos-Bass
Thanasis-Guitar
Dimitris-Guitar&Vox

Links
https://www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
https://www.youtube.com/channel/UCSWCMSft8mFsRxxFXt1obBA

  • SHARE
  • TWEET