Background Noise Suppression, Kid Galax

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Background Noise Suppression, Kid Galax Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Background Noise Suppression, Kid Galax
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

BACKGROUND NOISE SUPPRESSION / KID GALAX live στο Silver Dollar

ΟΙ KID GALAX και οι BACKGROUND NOISE SUPPRESSION σ' ένα κοινό live για πρώτη φορά μαζί ζωντανά στο Silver Dollar το Σάββατο 27/9/2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι 2 μπάντες από τη Θεσσαλονίκη σ' ένα βράδυ - ελεγεία στο new wave, post punk, punk, noise, garage...

KID GALAX:
Το power trio λίγο πριν μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ, μετά την αλλαγή κατεύθυνσης του ήχου τους, έχει μπει για τα καλά πλέον στη συνείδηση του rock and roll κοινού της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο. Ψυχεδελικό μπασοτύμπανο, punk αισθητικής κιθάρες και κραυγές πάνω σε στίχους απαισιόδοξα αισιόδοξους. Έχουν εμφανιστεί μαζί με M!R!M, RAKETKANON, THIS IS NOWHERE, GIRLS AGAINST BOYS και πρόκειται μες στο χειμώνα να μοιραστούν τη σκηνή με XIU XIU και TOMORROWS TULIPS.

Jimmy Galax: vox, guitar,
Larry White: bass,
Red Nick: drums

BACKGROUND NOISE SUPPRESSION:
"Καταστολή θορύβου περιβάλλοντος" σημαίνει το όνομα Background Noise Suppression. Και η μπάντα, φτιάχνοντας ήδη από το 2005 ένα μίγμα από 80s/90s british alternative/ indie και αυστραλέζικης new wave, καταστέλλει τους θορύβους της πόλης με τον ήχο της, με δεκάδες εκρηκτικές συναυλίες στο ενεργητικό της, με support σε σημαντικές μπάντες του εξωτερικού (δις με NEW MODEL ARMY, SAVAGE REPUBLIC, NO AGE, WEDDING PRESENT) και εγχώριες, με εμφανίσεις σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αλλά και με την κυκλοφορία του ομώνυμου debut album της στα τέλη του 2013 σε βινύλιο και CD. Οι φίλοι μας ονομάζουν BNS... ή απλά "οι Background"...!

Costas Carantzios - vox,
Elias Panagos - guitars,
Jøhnny Jøhn Papaioannou - bass,
Γεώργιος Ξένος - drums

  • SHARE
  • TWEET