Septicflesh, Mother Of Millions, Necrophobic Revulsion, Lunarcast, Last Resort

Καλαμάτα @ Πάρκο Αλμυρού

Septicflesh, Mother Of Millions, Necrophobic Revulsion, Lunarcast, Last Resort Καλαμάτα @ Πάρκο Αλμυρού
Συγκροτήματα Septicflesh, Mother Of Millions, Necrophobic Revulsion, Lunarcast, Last Resort
Ημερομηνία
Πόλη Καλαμάτα
Χώρος Πάρκο Αλμυρού
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 17:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Open Mind Productions

South Fest 2014
Η καρδιά του metal χτυπάει από φέτος στην πόλη της Καλαμάτας.

Η Open Mind Pr σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας (Φάρις) και τον σύλλογο αποφοίτων μουσικού σχολείου ¨Μαρία Κάλλας¨. Παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι 2 από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής και μαζί τους άλλα 8 ονόματα που θα φροντίσουν να μείνει αξέχαστη η βραδιά σε όσους παρευρεθούν. Το Πάρκο Αλμυρού μόλις Έξι χιλιόμετρα ανατολικά της Καλαμάτας, λίγο πριν τη στροφή που οδηγεί προς τη Μεσσηνιακή Μάνη και μόλις λίγα μέτρα σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Καλαμάτας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το event έχει τις προδιαγραφές για ένα φοβερό 2ήμερο με δυνατή μουσική, και τέλεια διάθεση!

Η τιμή εισόδου είναι 3 ευρώ την πρώτη ημέρα και 5 ευρώ την δεύτερη.

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 1 Αυγούστου θα ανοίξουν την συναυλιακή ημέρα οι Still Fly όπου το κοινό της περιοχής γνωρίζει αρκετά καλά μεσα από τις συχνές εμφανίσεις τους όπου έχουν κερδίσει μεγάλο μέρος του μεσσηνιακού κοινού. 2η μπάντα για την πρώτη ημέρα οι Mr. Booze όπου άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις με την κυκλοφορία τους “greetings from my middle finger” όπως και ανοίγοντας για τους Planet Of Zeus καθώς , μόλις μερικούς μήνες πριν μαζί με τους Cockblockers που θα πάρουν τη σκυτάλη, οπου και αυτοί εντυπωσίασαν όσους παρευρέθησαν για να συνεχίσουν οι Audiobreed από την Αθήνα, όπου παίζουν Southern-Stoner Metal και έχουν ήδη δημιουργήσει αίσθηση στο ελληνικό κοινό με τις ζωντανές εμφανίσεις τους αλλά και το ντεμπούτο τους "All Shades of Colours, but Only Red I See". Την πρώτη ημέρα κλείνουν οι γνωστοί πλέον σε όλους μας MAHAKALA όπου συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία έπειτα και από την κυκλοφορία τους άλμπουμ τους “Devil's Music” και την περιοδεία με Rotting Christ καθώς και την εμφάνιση τους σε Rockwave και όχι μόνο.

Για την δεύτερη ημέρα ανοίγουν οι Last Resort, μια τοπική μπάντα όπου έχει πολλά να δώσει μιας και ήδη έχει ένα κοινό όπου τους ακολουθεί σε κάθε εμφάνιση και κερδίζουν όλους και περισσότερους. Οι Τhrasers ,Lunarcast και αυτοί από την Μεσσηνία, θα πάρουν τη σκυτάλη παρουσιάζοντας δικά τους κομμάτια και όχι μόνο, ενώ συνεχίζουν με ακόμα πιο ακραίο ήχο οι Μεσσήνιοι επίσης Necrophobic Revulsion όπου θα παρουσιάσουν υλικό τους νέο και παλιό. Οι Mother of Millions έρχονται στο SouthFest 2014, επισκεπτόμενοι την Καλαμάτα για πρώτη φορά. Η κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους“Human” από την Αμερικάνικη Turkey Vulture Records, συνοδευόμενη από αποθεωτικές κριτικές από τον διεθνή τύπο, τους έφερε στο προσκήνιο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία. Η μουσική τους αποτελεί ένα progressive metal υβρίδιο, με έντονη την παρουσία των πλήκτρων, την κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Το South Fest και η δεύτερη ημέρα κλείνει με τους Septic Flesh. Την μπάντα που φέτος μετράει 24 χρόνια και επιστρέφει στην Καλαμάτα έπειτα από 6 χρόνια να παρουσιάσει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το νέο της άλμπουμ “Titan”, όπου συνεχίζει να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο και να γεμίζει συναυλιακούς χώρους δημιουργώντας έναν μύθο γύρω απ το όνομα τους.

Οι Septic Flesh κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα ανάμεσα στην αμερικάνικη και ευρωπαϊκή περιοδεία θα δώσουν το μοναδικό live στην Ελλάδα μέχρι και το Νοέμβριο τουλάχιστον (!!!) οπου και θα παρουσιάσουν το “Titan” στην πόλη της Καλαμάτας και στο South Fest 2014.

Για όσους ενδιαφέρονται να συνδυάσουν ένα διήμερο διακοπών με καλή μουσική και όχι μόνο, διοργανώνεται εκδρομή από Αθήνα, όπου λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο event στο facebook σε αυτό το link https://www.facebook.com/events/1441629196113544/?ref=4

Επίσης πληροφορίες για το South Fest 2014 μπορείτε να βρείτε στο event https://www.facebook.com/events/736497866414626/ και στην σελίδα της διοργάνωσης https://www.facebook.com/OpenMindPr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

MAHAKALA
Audiobreed
Cockblockers
Mr.Booze
StillFly

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Septic Flesh
Mother Of Millions
Necrophobic Revulsion
Lunarcast
Last Resort

  • SHARE
  • TWEET