Nalyssa Green, Δεσποινίς Τρίχρωμη

Αθήνα @ Bios

Συγκροτήματα Nalyssa Green, Δεσποινίς Τρίχρωμη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bios
Διεύθυνση Πειραιώς 84
Τηλέφωνο 210-3425335
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Acoustic Sunsets
Nalyssa Green & Δεσποινίς Τρίχρωμη

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014
BIOS Terrace
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 22.30

Το BIOS παρουσιάζει μια σειρά από ακουστικά σετ στην ταράτσα του, την πιο ωραία ώρα των καλοκαιρινών ημερών, την ώρα που δύει ο ήλιος δηλαδή.

Ένας διαφορετικός καλλιτέχνης κάθε φορά παρουσιάζει μία ζωντανή συναυλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα, όταν ο ουρανός γεμίζει υπέροχα χρώματα και τα φώτα της Ακρόπολης ανάβουν.

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου, υποδεχόμαστε την Nalyssa Green και την Δεσποινίδα Τρίχρωμη για ένα λάιβ σετ ειδικά σχεδιασμένο για την ταράτσα του Μπάιος.

Nalyssa Green
Η Nalyssa Green έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους (Barock, 2010/self-released , The Seed, 2012/Inner Ear). Ο αριθμός των φορών που έχει ανέβει στη σκηνή είναι τριψήφιος, μιας και οι συναυλίες είναι από τις αγαπημένες τις ασχολίες. Την ενδιαφέρουν έννοιες όπως αλήθεια, ομορφιά, μαγεία, αυθορμητισμός και αισθαντικότητα και αυτές προσπαθεί να αποτυπώσει ηχητικά. Τελευταία φτιάχνει νέα τραγούδια και ένα δείγμα τους θα παρουσιάσει στην ταράτσα του bios.

https://www.facebook.com/pages/Nalyssa-Green/147173372001731
http://www.nalyssagreen.com/

Δεσποινίς Τρίχρωμη
Η Δεσποινίς Τρίχρωμη τραγουδάει με μπάντες στην Αθήνα εδώ και κάποιο καιρό. Πρόσφατα, έβγαλε στο internet το μουσικό album Πού πάνε τα μπαλόνια; το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μικρό βιβλίο της ίδιας, Εφτά ερωτήσεις και μία, το οποίο (το δεύτερο) έχει βγει και αυτό κάπου εκεί έξω με σκοπό να συναντήσει το πρώτο. Και τα δύο μαζί ίσως κάτι τρίτο. Πιθανότατα.

www.facebook.com/trichromi
despoinistrixromi.bandcamp.com

  • SHARE
  • TWEET