Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Αθήνα (Αρτέμιδα) @ Riviera

Συγκροτήματα Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα (Αρτέμιδα)
Χώρος Riviera
Διεύθυνση 25ης Μαρτίου 34
Τηλέφωνο 22940-23449
Τιμή εισιτηρίου 12/14 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, viva.gr
Διοργανωτής -

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Παρασκευή 25 Ιουλίου
Η συναυλία του καλοκαιριού στο RIVIERA artemida

Σε ένα πανέμορφο stage με φόντο την Θάλασσα…σχεδόν πάνω στο κύμα έρχεται η συναυλία Όνειρο…!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - "Πάντα εδώ..."

Πάντα εδώ όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό.

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου Ο δρόμος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου περνάει από το RIVIERA artemida στην απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία!

Ο Βασίλης με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής έρχεται στην Αρτέμιδα για να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές! Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό.

Άλλοτε χαμηλότονος, σε τρυφερές μπαλάντες που ακόμα συγκινούν και άλλοτε φουλ ηλεκτρικός, με τις κιθάρες και την μπάντα να πετάνε, οι εμφανίσεις του Βασίλη δεν έχουν πάψει να είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια και συγκίνηση. Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά φανταστικό χαρακτήρα.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…!!!!

Στις 25 Ιουλίου θα πούμε:
Ο Βασίλης είναι εδώ…!!! ΤΩΡΑ ΣΤΟ RIVIERA…!!!

Εκεί θα υποδεχτούμε όλοι μαζί, σχεδόν πάνω στη θάλασσα, τον μεγάλο ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία όνειρο…!

  • SHARE
  • TWEET