Imam Baildi, Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers

Πάτρα @ Πλαζ ΕΟΤ

Imam Baildi, Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers Πάτρα @ Πλαζ ΕΟΤ
Συγκροτήματα Imam Baildi, Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Πλαζ ΕΟΤ
Διεύθυνση Πάτρα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10/12 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Musical, Discover, Ηχότοπος
Διοργανωτής Br3ak Ev3nt

IMAM BAILDI live @ KaKaO all day
Δευτέρα 21 Ιουλίου, 21.30

Η BR3AK EV3NT περήφανα παρουσιάζει τους ΙΜΑΜ BAILDI στην πρώτη τους εμφάνιση στην Πάτρα για το 2014, στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό μουσικό πάρτυ της πόλης. Με διάθεση για χορό και νέο δίσκο στις αποσκευές, υπόσχονται να μας χαρίσουν τη διασκέδαση που όλοι χρειαζόμαστε ! Μαζί τους ο Σοφοκλής Θαυμαστός με τη μπάντα του Sophokles Thaumastos & the Dreamwalkers, θα ξεκινήσουν τη βραδιά με τα μουσικά τους παραμύθια !

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ στην είσοδο
Σημεία προπώλησης : Musical, Discover, Ηχότοπος
Ωρα έναρξης : 22.00
Special Offer : Η πρώτη μπύρα 2 ευρώ (400ml)

IMAM BAILDI

Mετά από τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α, και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι ΙΜΑΜ BAILDI ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Στο ταξίδι αυτό των “Imam Baildi” έχουν υπάρξει μοναδικές στιγμές και σπουδαίες διακρίσεις. Το 2009 και το 2011 οι Imam Baildi έγιναν η μοναδική ελληνική μπάντα που μπήκε στην θέση 15 και 11, αντίστοιχα, στα European world music charts. Επίσης η συμμετοχή τους σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα “ROSKILDE”, “SZIGET”, “LOWLAND TRANSMUSICALES DE RENNES”, “OSLO INTERNATIONAL WORLD MUSIC FESTIVAL” είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Μετά από 5 χρόνια συμμετοχής και δράσης σε μεγάλες σκηνές εντός και εκτός συνόρων ο απολογισμός ανέρχεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 22 χωρών από όπου παρουσιάστηκαν οι μουσικές αλχημείες των Imam Baildi και περισσότερες από 300 συναυλίες.

Το 2013 ήταν η σειρά της Αμερικής και συγκεκριμένα του θρυλικού φεστιβάλ “SOUTH BY SOUTHWEST FESTIVAL” στο Austin να υποδεχτεί την Βέμπο, τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη.

Σταθμός της φετινής επιτυχημένης χρονιάς θα είναι η κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο “IMAM BAILDI – III”.
Στο ΚΑΚΑΟ ALL DAY θα στηθεί λοιπόν μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

Στα αξιοσημείωτο του χειμώνα που πέρασε είναι ότι κατάφεραν να κάνουν όλη την Ελλάδα να διασκεδάζει και να χορεύει την «μουρμούρα» αφού το ομώνυμο soundtrack από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία όμως πέρασε μια βόλτα και από το «Κάτω Παρτάλι» αφού και εκεί η μουσική των τίτλων, που είναι μια διασκευή της Σοφίας Βέμπο ανήκει επίσης στους Imam Baildi.

Λίγα λόγια για τον Sophkles Thaumastos & the Dreamwalkers

Η ιστορία ξεκινά πολλά χρόνια πριν σε ένα ναυάγιο στον Ειρηνικό Ωκεανό… Μια γυναίκα κυοφορεί ένα παιδί, ένα καράβι χτυπημένο από την ορμή των κυμάτων, κομμένο στα δύο από ένα τεράστιο παγόβουνο, σωσίβιες λέμβοι και ελικόπτερα να παλεύουν με τη δύναμη της φύσης και να περιμαζεύουν τους επιβαίνοντες.. Κάπου εκεί γεννήθηκαν οι «DreamWalkers».. Δουλειά τους να αποδείξουν πως τα παραμύθια είναι αληθινά.. Κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2012 έπιασαν τα μικρόφωνα και άρχισαν να τραγουδούν τις Αλήθειες τους.. Παράλληλα ξεκινάνε και την Ανεξάρτητη παραγωγή παραμυθιών «Ιστορίες Μαγικές» με τον Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα και αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν τον πρώτο τους δίσκο.. Σοφοκλής Θαυμαστός: φωνή Φανή Τσαίλάκη : φωνή Παναγιώτης Γεωργακόπουλος : πλήκτρα Άγγελος Βγενόπουλος: κιθάρα Νίκος Στεφανόπουλος: μπάσο Δημήτρης Αναστασόπουλος : τύμπανα Χαμογέλα και Η Επόμενη Μέρα Θα Είναι Καλύτερη!

  • SHARE
  • TWEET