Egos At The Door, Earth Of Distrust, Blame Kandinsky, Grassroll, Friend Of Gods

Αθήνα @ AN Club

Egos At The Door, Earth Of Distrust, Blame Kandinsky, Grassroll, Friend Of Gods Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Egos At The Door, Earth Of Distrust, Blame Kandinsky, Grassroll, Friend Of Gods
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής World's Appreciated Kitsch

FVCK SVMMER FEST
25.6.2014 | AN CLUB

H World’s Appreciated Kitsch υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα mini fest που περιλαμβάνει μπάντες από όλο το φάσμα του ακραίου ήχου. Στη συναυλία συμμετέχει μια από τις πιο ανερχομένες μπάντες της mathcore σκηνής της Ευρωπής, οι Egos At The Door από την Αγγλία, ενώ μαζί τους θα μοιραστούν τη σκηνή του AN Club 4 από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες της mathcore / sludge / grind σκηνής.

EGOS AT THE DOOR (UK) – Ερχόμενοι από την Βορειοδυτική Αγγλία, οι Egos At The Door περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη μέσα στον Ιούνιο και στις 25 του ίδιου μήνα θα κάνουν μια στάση και στην χώρα μας. Οι Egos At The Door βρίσκονται στο ροστερ της Lockjaw Records, ενός από τα μεγαλύτερα independent labels της Αγγλίας με συνεχή παρουσία από το 1997. Όσοι αρέσκονται σε mathcore ήχους και ανάμεσα στις αγαπημένες τους μπάντες βρίσκονται οι Converge, οι Dillinger Escape Plan, οι Rolo Tomassi και οι At The Drive In, σίγουρα θα λατρέψουν τους Egos At The Door.
www.facebook.com/egosatthedoor
www.egosatthedoor.bandcamp.com

EARTH OF DISTRUST – Οι Earth Of Distrust παραδίδουν μαθήματα sludge / punk με black metal και hardcore στοιχεία εδώ και περίπου 7 χρόνια, με τους Melvins, τους Bad Brains, τους Slayer και τους Grief να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις μπάντες που τους έχουν επηρεάσει. Μην τους χάσετε!
https://www.facebook.com/pages/Earth-Of-Distrust/302882896507760
https://soundcloud.com/earth-of-distrust

BLAME KANDINSKY – Στο Fvck Svmmer έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μια από τις καλύτερες νέες μπάντες του ακραίου ήχου, τους Blame Kandinsky, που μέσα σε 1,5 χρόνο παρουσίας έχουν καταφέρει να κάνουν τη σκηνή να μιλάει για αυτούς με τα καλύτερα λόγια. Math ‘n’ roll για δύσκολους λύτες, και αν αυτό δεν σας αρκεί ακούστε το ολόφρεσκο EP τους ‘Pink noise motel’.
https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand
http://blamekandinsky.bandcamp.com/

GRASSROLL – Οι Grassroll από τον Πειραιά είναι ήδη γνωστοί στους underground κύκλους της grindcore / death metal σκηνής, μιας και είναι ενεργοί από το 2009. Με το στυλ τους να είναι καταιγιστικό grindcore και τις επιρροές τους να ποικίλουν από τους Napalm Death μέχρι τους Pig Destroyer και από τους Soilent Green μέχρι τους Magrudergrind, δεν θα μπορούσαν άλλωστε να περάσουν απαρατήρητοι. Get prepared!
https://www.facebook.com/grassroll
https://grassroll.bandcamp.com/

FRIEND OF GODS – Με τη μουσική τους να έχει σίγουρα ξεπεράσει κάθε ΄όριο’, οι Friend Of Gods έσκασαν σαν βόμβα στην σκηνή της Αθήνας πριν από ένα χρόνο και κάτι. Αν ο όρος mathcore / funk σας φαίνεται κάπως, ελάτε να το ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτιά στο AN Club στις 25/6. Βγαίνουν αυστηρά στις 21.00!
https://www.facebook.com/FriendOfGods
http://www.reverbnation.com/friendofgods

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και η συναυλία ξεκινάει στις 21.00.
Η είσοδος είναι στα 6 euros ενώ δεν υπάρχει προπώληση.
FB event: https://www.facebook.com/events/617433068345531

World’s Appreciated Kitsch | booking shows since 2006
www.facebook.com/worldsappreciatedkitsch
www.wakhc.blogspot.com

  • SHARE
  • TWEET