Σωκράτης Μάλαμας

Αθήνα @ Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Συγκροτήματα Σωκράτης Μάλαμας
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Διεύθυνση Υμηττός
Τηλέφωνο 210-7665205
Τιμή εισιτηρίου 10/12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, viva.gr
Διοργανωτής Αρτύς

Σωκράτης Μάλαμας
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014
Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας

Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον ¨Χάρτη¨ των καλοκαιρινών συναυλιών. Από το Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, ξεκινά για φέτος το μουσικό ταξίδι του, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων», ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ρόκ ακούσματα. Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στον Βύρωνα με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

Παραγωγή: Αρτύς, www.artys.gr , Τηλ. 210 6452420
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Χρυσούλα Παπαΐωάννου, Τηλ. 6945237301
Τιμή εισιτηρίων: προπώληση 10€ , ταμείο 12€
Ώρα έναρξης: 21:00
Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 3 Ιουνίου
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός

  • SHARE
  • TWEET