King Dude, Skull & Dawn

Αθήνα @ DeathDisco

King Dude, Skull & Dawn Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα King Dude, Skull & Dawn
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12/15 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Death Disco
Διοργανωτής 3 Shades Of Black

3 Shades of Black proudly presents:
King Dude (usa) + :Skull & dawn: + ΤΒΑ
Tuesday June 17th @ Deathdisco

in :Folk Singer turned Rock n' Roll for Lucifer:

Με μεγάλη τιμή παρουσιάζουμε τον εκ του Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών ερχόμενο T.J.Cowgill με το δαιμονικό του μανδύα, που ακούει στο όνομα King Dude.

Ο T.J.Cowgill ξεκίνησε τη δισκογραφική του πορεία το 2004 με τους Book of the Black Earth, ένα blackened death metal σχήμα που έβγαλε τρεις πλήρεις δίσκους με τελικό το εξαιρετικό The Cold Testament to 2011.

Έχοντας ήδη βγάλει το Tonight’s Special Death ως King Dude το 2010, ο Folk ήχος θα τον κερδίσει και θα συνεχίσει με το Love (2011) που τον κάνει ευρέως γνωστό με τη σατανική του country μπαλάντα το «Lucifer's The Light Of The World».

Και θα έρθει το 2012 με το κατασκότεινο και αποκαλυπτικό του country στο «Burning Daylight» να δοξάζει τον έρωτα και το θάνατο στα όρια της ύπαρξης, μιας δικής του προσωπικής Εδέμ με μια βαριά κι απόκοσμη συμβολική ενός Εωσφορικού κόσμου, που θα μπορούσε να περιγραφεί απ’ τη φωνή του Ian Holm όπως μας λέει «There, Netley. I shall tell you where we are. We're in the darkest region of the human brain. Α radiant abyss where men go to find themselves.»

Το 2013 ήταν χρονιά χωρίς νέο δίσκο αλλά με σπουδαίες συνεργασίες όπως το «Spiritus Nihilus / Pagan Eyes Over German Skies» που έκανε με τους εξαιρετικους atmospheric/depressive black metalers από την Ολλανδία Urfaust και τις δύο συνεργασίες του με την Chelsea Wolfe «Sing Songs Together» και «Sing more Songs Together» με τα συγκλονιστικά Fight like Gods, Satan’s Ghost και Be Free.

Και κάπου εδώ, ενάμησι μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου για το 2014, «Fear» και έχοντας ολοκληρώσει την αμερικανική του περιοδεία με τους Ghost, θα βρίσκεται στην Αθήνα στο Deathdisco στις 17 Ιουνίου μαζί με τους δικούς μας :Skull & dawn: για να να δοξάσουμε λατρευτικά όλοι μαζί Αυτόν που είναι το Φως του Κόσμου.

https://www.facebook.com/kingdudemusic
http://kingdude.bandcamp.com/
http://www.van-records.de/band/en/King-Dude.html

:Skull & dawn:

Οι :Skull & Dawn: παίζουν americana dark folk/country μουσική ποτισμένη στο bourbon, βγαλμένη από ιστορίες φόνου και προδοσίας και περιτριγυρισμένη από πληθωρικές γυναίκες του αμερικανικού νότου.
Η πορεία τους είναι μακροχρόνια και γεμάτη αναζητήσεις. Ξεκίνησαν το 2001 σαν Defile des ames έχοντας μια πιο avant garde/folk αισθητικη. Μετα από ένα δίσκο (Lust ‘n’ Stone – 2008), συμμετοχές σε πολλές συλλογές αλλά και πολλές συναυλίες, τα βασικά μέλη αποφάσισαν ότι ο κύκλος είχε κλείσει, αλλάζοντας το όνομα της μπάντας σε :Skull & Dawn: και οδηγώντας το όραμα στην άλλη πλευρα του Ατλαντικού(2010).

Παραμένωντας πάντα ενεργοί σε όλα τα επίπεδα οι :Skull & Dawn: παίζουν συναυλίες, γράφουν καινούργια μουσική και είναι έτοιμοι να μοιραστούν με όσους θέλουν και μπορούν τις ιστορίες τους και να μυηθούν ταυτόχρονα σε μια άλλη άποψη για την μουσική.

https://www.facebook.com/skullanddawn

Εισιτήρια:

Προπώληση: 12€ στο Death Disco
Tαμείο: 15€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

  • SHARE
  • TWEET