Πάνος Μουζουράκης (guest: Δαμιανός Φαρμάκης), Since 10, Frankie

Θεσσαλονίκη @ Στρατόπεδο Κόδρα

Πάνος Μουζουράκης (guest: Δαμιανός Φαρμάκης), Since 10, Frankie Θεσσαλονίκη @ Στρατόπεδο Κόδρα
Συγκροτήματα Πάνος Μουζουράκης (guest: Δαμιανός Φαρμάκης), Since 10, Frankie
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Στρατόπεδο Κόδρα
Διεύθυνση Καλαμαριά
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 8/10 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης Έντεχνον, Γάτα, Καφωδείο, Sirocco
Διοργανωτής Studio Sound

Το STUDIO SOUND παρουσιάζει το

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 & ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ

Με αφορμή ότι η Θεσσαλονίκη είναι ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας κ με την αρωγή του δήμου καλαμαριάς διοργανώνουμε το 1ο φεστιβάλ νεανικών συγκροτημάτων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιουνίου στην κεντρική σκηνή του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην καλαμάρια. Σε ένα χώρο 5000τμ θα υλοποιήσουμε ένα διήμερο φεστιβάλ μουσικής με πολλά νέα συγκροτήματα της πόλης κ 2 συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Νίκου Ζιωγαλα και Πάνου Μουζουρακη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχουν εγκαταστάσεις εστίασης (μπαρ- φαγητό)... Θα θέλαμε πολύ να μας υποστηρίξετε σε αυτό το διήμερο φεστιβάλ που όπως φαίνονται τα πράγματα θα έχει και συνέχεια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ @ 20:30
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ
313
SHOTGUNZ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ
JOEY
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ & ON THE ROAD 22:30

ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ @ 20:30
FRANKIE
UKKNOWN ARTIST
SINCE 10
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ 22:30
Guest: ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ & ON THE ROAD
Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα. Οι Οn Τhe Road έχουν εντυπωσιάσει στην Αθήνα με τις εμφανίσεις τους δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε, ότι ο Σωκράτης Μάλαμας τους πάει… όπως ο ίδιος λέει, και τους έδωσε την ευκαιρία σε πολλές καλοκαιρινές του εμφανίσεις, να ανοίγουν το πρόγραμμα του. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Ο Πάνος Μουζουράκης γεννήθηκε στην Ελβετία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Παρότι είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός από τις τηλεοπτικές σειρές "S1ngles ⅟2", "S1ngles 3" και "4" κύριος προσανατολισμός του παραμένει η μουσική. Το 2002 μετακόμισε στην Αθήνα και για τέσσερις συνέχομενες χρονιές ήταν από τους βασικούς ερμηνευτές στο Σταυρό του Νότου. Το 2005 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλου στην παράσταση "Αχαρνής" και έχει συμμετάσχει στο θέατρο στην παράσταση της Ελένης Γκασούκα ¨Ήρωες¨. Το 2007 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με όνομα "Μάντεψε ποιος" ο οποίος περιέχει 14 τραγούδια.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
http://www.youtube.com/watch?v=3LjOLKf6BaY
http://www.youtube.com/watch?v=4KFhKxACpM4
http://www.youtube.com/watch?v=7IOW0br48sM

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ
http://www.youtube.com/gelarakisgiorgos
http://www.jumpingfish.gr/gelarakisgiorgos
http://www.musicwave.gr/el/members/membe...
Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια το 1985. Από το 2002 όπου και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη έρχεται σε επαφή με ανθρώπους της μουσικής, προσπαθώντας να αναπτύξει τα μουσικά του κριτήρια. Παράλληλα με τη φοίτησή του στο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών του Πολυτεχνείου, συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα με τα οποία πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης , της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, καθώς και εμφανίσεις σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ Αliakmonas river youth festival (Βέροια) , Rocking under the rocks (Καλαμπάκα) , Βy the river party (Ηγουμενίτσα) κ.ά. ανοίγοντας συναυλίες καλλιτεχνών όπως Β.Παπακωνσταντίνου, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Γ.Κούτρας και ο Μ.Ξυδούς. Επίσης πραγματοποιεί εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του δήμων της Μακεδονίας καθώς και σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου. Το καλοκαίρι του 2009 ωριμάζει μέσα του η ιδέα να ξεκινήσει την ηχογράφηση προσωπικού του υλικού, με αφορμή τη συμμετοχή του σε μουσικούς διαγωνισμούς. Έτσι τoν Απρίλιο του 2010, το τραγούδι "Σωπαίνουν αυτοί που αγαπούσαν" βραβεύεται με το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό τραγουδιού του MUSICHEAVEN.GR ανάμεσα σε 250 τραγούδια και σε ένα site με 110.000 καταγεγραμμένα μέλη. Το τραγούδι αυτό ήταν η αφορμή για τη συνεργασία του με το συνθέτη Π.Σαπαλίδη και τη συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης. To Νοέμβριο του 2011 το τραγούδι "Κι όλο γυρίζω" προκρίθηκε με κριτές το Β.Λέκκα και την Ευσταθία στο τελικό του Open live music festival της Κοζάνης. Το Δεκέμβριο του 2011 επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με το σχήμα “STAGE BAND” και πραγματοποιεί εμφανίσεις σε δεκάδες μουσικές σκηνές της Μακεδονίας. Το καλοκαίρι του 2012 πραγματοποιούν μαζί εμφανίσεις σε φεστιβάλ και stage της Βόρειας Ελλάδας (Καβάλα, Χαλκιδική, Κοζάνη , Σέρρες, Κιλκίς, Νάουσα κ.ά.) , όπου και πραγματοποιούν opening act σε καλλιτέχνες όπως ο Β.Παπακωνσταντίνου , ο Χρήστος Θηβαίος , οι Μπλε και τα Υπόγεια Ρεύματα. Το Δεκέμβριο του 2012 προκρίνονται στο τελικό του φεστιβάλ Κοζάνης , όπου και παρουσιάζουν το τραγούδι "Η αγάπη που λιώνει" μαζί με την Αγγελική Χατζηθεοδώρου.

JOEY
https://www.facebook.com/Joey.re.file?hc_location=timeline
Ο Joey είναι ένας νέος τραγουδοποιός απ'την Θεσσαλονίκη που δε δέχεται να μεγαλώσει! Ο ίδιος λέει πως έκανε καποια μαθηματα στο πιανο οταν ηταν μικρος αλλα αργότερα αποφασισε πως αυτο ηταν πολυ μεγαλο για να το κουβαλαει παντου κι ετσι ξεκινησε να μαθαινει μονος του κιθαρα!Απο τοτε γραφει συνεχως τραγουδια, τα οποια ειναι βασισμενα σε αληθινες ιστοριες και το 2013 αποφασισε ν'αρχισει να τα μοιραζεται με τον κοσμο!
Έχει ξεκινήσει ήδη την πρωτη του περιοδεία, ονόματι ''Αλε-ρεTOUR'' ενώ ταυτόχρoνα ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, τα οποία έχει ξεκινήσει να παρουσιάζει στον κόσμο μέσα από τα live του! EnJoey!

SHOTGUNZ
https://www.facebook.com/pages/SHOTGUNZ/143782765691174?fref=ts
Shotgunz! Ένα όνομα, μία ιστορία... Το πρώτο το βρήκαμε, το δεύτερο αναμένεται... Το πρόγραμμά μας εκτός από τα κλασσικά "βραχώδη" μονοπάτια, που πολύ αγαπάμε, περιέχει αρκετές dance-pop-funk διασκευές με φόντο πάντα τις rock αποχρώσεις! Έχουμε 'ανοίξει' αρκετούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως: Γ. Γάκης & The Troublemakers, Λάκης Παππαδόπουλος, Δημήτρης Πουλικάκος, Κώστας Μυλώσης - Δυτικές Συνοικίες, Tsopana Rave, Blueswire, Grim Reaper (UK), Black Rain (ITA).
Γιάννης Μπάκας / Johnny Bakas (vocals)
Γιώργος Δασκαλόπουλος / George Daskalopoulos (guitar)
Γιάννης Μουρτεζάς / John Mourtezas (guitar)
Άγγελος Μαυρόπουλος / Aggelos Mavropoulos (drums)
Αστέριος Τόλης / Asterios Tolis (bass)

INFO
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ, Καλαμαριά
Τηλ:: 6949950530
Ωρα προσέλευσης: 19:00
Εισιτηριο θεάματος: 10€, Προπώληση: 8€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ, ΚΑΦΩΔΕΙΟ, SIROCCO

  • SHARE
  • TWEET