Die! Die! Die!, Birthday Kicks

Λάρισα @ Stage Club

Συγκροτήματα Die! Die! Die!, Birthday Kicks
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Stage Club
Διεύθυνση Ήρας και Φιλίππου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10/13 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Hobo
Διοργανωτής -

Die! Die! Die! (NZ)
Birthday Kicks (GR)

Παρασκευή 9-5 στις 21.30
στο Stage Club
και Σάββατο 10-5 στο Six Dogs

______________

Είσοδος: 10 ευρώ (Προπώληση) + 13 ευρώ (Πόρτα)
Προπώληση: Hobo bar/restaurant, Παλαιστίνης και Λέσβου

Εξωτική καταγωγή, punk καταβολές, diy ανατροφή, αστείρευτη, εκρηκτική ενέργεια επί σκηνής. Είναι οι Die! Die! Die! και θα βρίσκονται live στην Λάρισα και το Stage Club, την Παρασκευή 9 Μαΐου.

Το Νεοζηλανδέζικο noise pop τρίο, που για περισσότερο από μια δεκαετία συνέδεσε το όνομά του με τον ήχο της θρυλικής Flying Nun Records, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Μετά από 12 χρόνια, 4 δίσκους, διεθνή αναγνώριση που μεταφράστηκε σε αμέτρητα χιλιόμετρα και περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη με συγκροτήματα όπως οι Clean, Franz Ferdinand, συνεργασίες με εκλεκτικούς παραγωγούς βλ. Chris Townend (Portishead, Violent Femmes), Steve Albini (Nirvana, Pj Harvey, και δεν συμμαζεύεται) φαίνεται να έχουν επιτρέψει να υποχωρήσουν οι ωμές και τραχείς ημέρες της πρώιμης περιόδου να υπενθυμίζουν το hardcore/punk παρελθόν τους και τις μνημειώδεις για την εκρηκτικότητα ζωντανές εμφανίσεις – σήμα κατατεθέν τους άλλωστε, προς όφελος μιας πιο δημιουργικής διαδικασίας με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει με το παραπάνω, αναδεικνύοντας στις τελευταίες συνθέσεις την πλέον ώριμη και πολυσυλλεκτική διάσταση τους.

Links:
www.facebook.com/events/620060244737288
www.last.fm/event/3851218+Die!+Die!+Die!+at+Club+Stage+on+9+May+2014
www.facebook.com/diediedieband
www.diediedie.bandcamp.com

  • SHARE
  • TWEET