Need, Poem, Dustynation, Mother Turtle

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Need, Poem, Dustynation, Mother Turtle Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Need, Poem, Dustynation, Mother Turtle
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

NEED / POEM / DUSTYNATION / MOTHER TURTLE @ 8ball Live Stage
Κυριακή 4 Μαϊου
Eightball Club & Livestage, Πίνδου 1, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης 19.30 – Είσοδος: 6 ευρώ

4 χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, οι NEED επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball για την επίσημη παρουσίαση του νέου, τρίτου τους album "Orvam: A Song For Home". Μαζί τους οι POEM σε ένα double billing όπου οι τελευταίοι θα παρουσιάσουν την ολοκαίνουργια δουλειά τους με τίτλο "Skein Syndrome" που κυκλοφορεί μέσα στο Μάιο. Το line-up της βραδιάς συμπληρώνουν οι DUSTYNATION οι οποίοι αυτό τον καιρό ετοιμάζουν τον διάδοχο του "Echoing Lullabies" και οι MOTHER TURTLE που μόλις κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους.

NEED

Με το νέο τους album "Orvam: a song for home" που μόλις κυκλοφόρησε να έχει εξαιρετική ανταπόκριση από κόσμο και κριτικές και να θεωρείται κατά γενική ομολογία το κορυφαίο δημιούργημα της μέχρι τώρα πορείας τους, οι NEED ανοίγουν ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στην ιστορία τους. Συμπληρώνοντας 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική σκηνή, το "Orvam" είναι το τρίτο album των NEED μετά το "The Wisdom Machine" (2006) και το "Siamese God" (2009). Μετά από σημαντικά live με σπουδαία ονόματα της metal μουσικής όπως οι Iron Maiden, Slipknot, Symphony X, Candlemass κ.ά. κ έχοντας περιοδεύσει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες με τους Jon Oliva's Pain, οι NEED με το "Orvam: a song for home" και με νέο line-up μετά από 8 χρόνια, δείχνουν το πιο ώριμο συνθετικό κ εκτελεστικό τους πρόσωπο κ ετοιμάζονται μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα κ όχι μόνο.

Visit: www.facebook.com/needband
Music: www.needband.bandcamp.com
Videos: www.youtube.com/user/needband

POEM

Ύστερα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια και μετά από πολλές ανακατατάξεις στο σχήμα οι POEM έρχονται να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα στην δισκογραφία τους και να προσθέσουν σε αυτήν ένα δεύτερο album! Οι POEM είναι μια μπάντα από την Αθήνα και η ιστορία τους κρατάει από το 2006 μέχρι σήμερα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με σημαντικά ονόματα όπως είναι ο Ozzy Ozbourne, Pain of Salvation, Paradise Lost, Cilice, Burst, Mekong Delta και έχουν καταφέρει με την δουλειά τους να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για την μουσική τους. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για το "SKEIN SYNDROME" να ακουστεί και γιατί όχι να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το "The Great Secret Show"!

Visit: www.facebook.com/PoemOfficial

DUSTYNATION

Οι Dustynation δημιουργήθηκαν το 2001 στη Θεσσαλονίκη όμως η τελική τους σύνθεση ολοκληρώθηκε το 2004 και παραμένει ίδια μέχρι σήμερα. Ξεκίνησαν να κάνουν ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη παίζοντας διασκευές συγκροτημάτων από διάφορα μουσικά είδη που εκτείνονταν από το prog/hard rock μέχρι και το death metal. Το Φεβρουάριο του 2010 κυκλοφόρησαν την πρώτη αυτοχρηματοδοτούμενη δούλειά τους με τίτλο "Εchoing Lullabies". Η μίξη και το mastering του δίσκου, όπως και οι ηχογραφήσεις των ρυθμικών κιθάρων, έγιναν στο Black Lounge Studio (πρώην Abyss Studio) στο Parlby της Σουηδίας, από τον Jonas Kjellgren των Scar Symmetry. Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες εντός της χώρας μέχρι και τον Μάιο του 2011 όπου εκ τοτε η μπάντα βρίσκεται σε αναζήτηση management και δισκογραφικού συμβολαίου για την επίσημη κυκλοφορία του "Echoing Lullabies" album, καθώς και για την παραγωγή/ηχογράφηση του νέου της υλικού που θα αποτελέσει το δεύτερο -Άτιτλο για την Ώρα- άλμπουμ της.

Visit: www.facebook.com/pages/Dustynation/234926323212663
Videos: www.youtube.com/watch?v=XVGduj8JTwI

MOTHER TURTLE

Οι MOTHER TURTLE ξεκίνησαν σαν jam band στη Θεσσαλονίκη το 2011. Μέσα από αυτά τα jams προέκυψαν κάποιες ιδέες οι οποίες μετά από πολύ δουλειά και πολλές πρόβες εξελίχθηκαν σε ολοκληρωμένα τραγούδια. Οι MOTHER TURTLE μόλις κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο το όνομά τους.

Visit: www.facebook.com/MotherTurtleBand

Event page: www.facebook.com/events/248907768630874/?ref=5

  • SHARE
  • TWEET