Stick To Your Guns, All Vows Collapse, Dreams To Let

Αθήνα @ 7 Sins

Stick To Your Guns, All Vows Collapse, Dreams To Let Αθήνα @ 7 Sins
Συγκροτήματα Stick To Your Guns, All Vows Collapse, Dreams To Let
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 7 Sins
Διεύθυνση Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5 (Πλατεία Κάνιγγος)
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 20/22 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Ticket House
Διοργανωτής -

Το Σάββατο 26 Απριλίου, οι Καλιφορνέζοι Stick To Your Guns, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο 7 Sins Club της Αθήνας για μία μοναδική εμφάνιση. Μαζί τους οι All Vows Collapse και οι Dreams To Let.

Ώρα Έναρξης: 21.30

Εισιτήρια:
Προπώληση: 20€ (περιορισμένος αριθμός)
Ταμείο: 22€
Στην Αθήνα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο Ticket House
Στη Θεσσαλονίκη εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο 126 Clothing Store.

Bio:
Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2003 από τον frontman Jesse Barnett. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους. Το 2005 κυκλοφόρησε ο δίσκος “For What It’s Worth” μέσω της This City is Burning Records, ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε ο δίσκος “Comes From The Heart” μέσω της Century Media Records που στην ουσία ήταν δίσκος δύο ατόμων, των Barnett και Casey Lagos ο οποίος έπαιξε τα πάντα στο δίσκο.

Αμέσως μετά, ο Lagos αποχωρεί από το συγκρότημα θέλοντας να ακολουθήσει solo καριέρα. Ο Barnett, τότε φέρνει τους George Schmitz (drums), Chris Rawson (κιθάρα), Reid Haymond (κιθάρα) και Andrew Ross (μπάσο) και το 2010 κυκλοφορούν τον τρίτο full-length δίσκο της μπάντας, με τίτλο “The Hope Division” (Sumerian Records).

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου, αποχωρεί ο Haymond και τη θέση του παίρνει το ο Josh James. Από τότε το line-up της μπάντας είναι σταθερό μέχρι σήμερα.

Το 2012 και πάλι μέσω της Sumerian Records, κυκλοφορεί ο τέταρτος δίσκος τους “Diamond” ο οποίος έφτασε στο #1 του Heatseekers chart, στο #11 του Hard Rock Albums, στο #30 του Rock Albums και «χτύπησε» κορυφή στο Rock Albums του iTunes Top 10. Μάλιστα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου hardcore/metal δίσκου της χρονιάς του Independent Music Awards.

Πριν από ένα μήνα, στις 12 Μαρτίου, ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, με παραγωγό τον John Feldman (The Used, Story Of The Year). Στο δίσκο θα συμμετέχουν αρκετοί guests όπως οι Scott Vogel (Terror), Toby Morse (H2O), Walter (Rotting Out) αλλά και ο ίδιος ο Feldman.

Δισκογραφία:
From What It’s Worth (2005)
Comes From The Heart (2008)
The Hope Division (2010)
Diamond (2012)

Links:
Facebook: https://www.facebook.com/STYGoc
YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=SxHXdMmLxiA
http://www.youtube.com/watch?v=3AUVQHYkmnE

  • SHARE
  • TWEET