Poem, Need, Allen's Hand

Αθήνα @ Voice Live Stage

Poem, Need, Allen's Hand Αθήνα @ Voice Live Stage
Συγκροτήματα Poem, Need, Allen's Hand
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Voice Live Stage
Διεύθυνση Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1, Ταύρος
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

POEM / NEED / ALLEN'S HAND @ VOICE LIVE STAGE
Σάββατο 26 Απριλίου 2014
VOICE LIVE STAGE - Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1, Ρουφ, Αθήνα
Πόρτες: 20:00 – Έναρξη: 20:30 – Είσοδος: 5 ευρώ

Με το νέο τους album "Skein Syndrome" να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, οι POEM επιστρέφουν στα αθηναικά σανίδια με ένα ιδιαίτερο live στο ολοκαίνουριο VOICE Live Stage. Μαζί τους οι NEED οι οποίοι μόλις κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album "Orvam: a song for home" που αποσπάει διθυραμβικές κριτικές σε Ελλάδα κ εξωτερικό και οι ανερχόμενοι ALLEN'S HAND που μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Linear". Μια πολυσυλλεκτική βραδιά του ευρύτερου progressive χώρου που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος της καλής μουσικής.

POEM

Ύστερα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια και μετά από πολλές ανακατατάξεις στο σχήμα οι POEM έρχονται να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα στην δισκογραφία τους και να προσθέσουν σε αυτήν ένα δεύτερο album! Οι POEM είναι μια μπάντα από την Αθήνα και η ιστορία τους κρατάει από το 2006 μέχρι σήμερα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με σημαντικά ονόματα όπως είναι ο Ozzy Ozbourne, Pain of Salvation, Paradise Lost, Cilice, Burst, Mekong Delta και έχουν καταφέρει με την δουλειά τους να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για την μουσική τους. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για το "SKEIN SYNDROME" να ακουστεί και γιατί όχι να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το "The Great Secret Show"!

Visit: www.facebook.com/PoemOfficial

NEED

Με το νέο τους album "Orvam: a song for home" που μόλις κυκλοφόρησε να έχει εξαιρετική ανταπόκριση από κόσμο και κριτικές και να θεωρείται κατά γενική ομολογία το κορυφαίο δημιούργημα της μέχρι τώρα πορείας τους, οι NEED ανοίγουν ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στην ιστορία τους. Συμπληρώνοντας 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική σκηνή, το "Orvam" είναι το τρίτο album των NEED μετά το "The Wisdom Machine" (2006) και το "Siamese God" (2009). Μετά από σημαντικά live με σπουδαία ονόματα της metal μουσικής όπως οι Iron Maiden, Slipknot, Symphony X, Candlemass κ.ά. κ έχοντας περιοδεύσει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες με τους Jon Oliva's Pain, οι NEED με το "Orvam: a song for home" και με νέο line-up μετά από 8 χρόνια, δείχνουν το πιο ώριμο συνθετικό κ εκτελεστικό τους πρόσωπο κ ετοιμάζονται μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα κ όχι μόνο.

Links: www.facebook.com/needband
Music: www.needband.bandcamp.com
Videos: www.youtube.com/user/needband

ALLEN'S HAND

Οι ALLEN'S HAND σχηματίστηκαν το 2008. Ο ήχος τους είναι μια ανάμειξη alternative rock/progressive metal, με κάποια funk και pop στοιχεία. Έχουν κυκλοφορήσει δυο EP και, πρόσφατα, το ντεμπούτο άλμπουμ τους, 'Linear'. Το 2012 κέρδισαν το Α' Βραβείο του Bandfestival (Ωδείο Φίλιππος Νάκας) κι έχουν συμμετάσχει στο Schoolwave 2013, παίζοντας στο Θέατρο Βράχων. Μέχρι σήμερα έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, όπως 9/10 για το πρώτο τους EP από το Metal Hammer, και το 'Linear' έχει βγει 3ο καλύτερο άλμπουμ απο την ελληνική σκηνή για το 2013 από το mic.gr Το τωρινο line- up της μπάντας είναι: Στάθης Σταθόπουλος (φωνητικά), Σωτήρης Παπαθανασόπουλος (κιθάρες), Παναγιώτης Ζωντός (μπάσο), Αντώνης Βλάσσης (drums)

Visit: www.facebook.com/allenshand

Event page: www.facebook.com/events/598830953546767

  • SHARE
  • TWEET