Big Sleep (acoustic), The Family Idiot, 78N

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Big Sleep (acoustic), The Family Idiot, 78N Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Big Sleep (acoustic), The Family Idiot, 78N
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Live στην αφετηρία της άνοιξης μετά από ένα χειμώνα που ποτέ δεν ήρθε στην χώρα μας... Το Σάββατο, την όγδοη μέρα του Μάρτη, στην σκηνή του Silver Dollar εμφανίζεται ο Stefan Schwerdtfeger με την ακουστική έκδοση των Big Sleep . Μαζί του και οι The Family Idiot παράλληλα με την υποστήριξη των 78Ν. Ο Aza θα έχει τον έλεγχο των decks. . H είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν έναν απο τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που ερωτεύθηκε την πόλη μας και την έκανε πλουσιότερη . Βέβαια και η πόλη ( και όχι μόνο ) χρόνια τώρα τον αγκαλιάζει...Οι The Family Idiot και oι 78Ν δηλώνουν επίσης φανατικοί ακροατές της δουλειάς του.

Big Sleep Acoustic

Ο Stefan Schwerdtfeger ιδρυτής της μπάντας Big Sleep γεννημένος στην Γερμανία και αναθρεμμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κάτοικος της Θεσσαλονίκης απο τα 90’s έχει στο ενεργητικό του 4 albums και ένα EP με τους Big Sleep αλλά και ένα προσωπικό με το όνομα Big Sleep Acoustic. Έχει επίσης πραγματοποιήσει σημαντικές live συνεργασίες (Nikki Sudden, Μπλέ, Phil Shoenfelt, Terry Lee Hale) Το κομμάτι του ‘Looking for a girl with a washing machine’ από τo 1991 δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε όλη την χώρα αλλά και όχι μονο. Ο ίδιος πάντοτε πολύ δραστήριος όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις αφού συνεχώς προσθέτει στον μακρύ κατάλογο του νέες σε διάφορα μέρη της ηπείρου μας.

https://www.facebook.com/stefan.schwerdtfeger?fref=ts
http://baronrouge.com/BigSleep/BigSleep.html

The Family Idiot

H μπάντα έκανε την εμφάνιση της στα τέλη του 2012, ξεκινώντας με μία σειρά απο ζωντανές εμφανίσεις απο τις οποίες οι περισσότερες στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε κάποιες πόλεις της Β.Ελλάδας . Παράλληλα κυκλοφόρησαν ένα demo EP απο το οποίο το κομμάτι ‘Dancer’ διασκευάστηκε απο την Γερμανική μπάντα Noise Tales, το βίντεο με την συγκεκριμένη σύνθεση βρέθηκε επίσης να περιλαμβάνεται και στο site του Βρετανικού NME στην κατηγορία με τα ενδιαφέρονα νέα διεθνή βίντεο. Σε λίγες μέρες αναμένεται και η νέα κυκλοφορία EP.

https://soundcloud.com/thefamilyidiot
https://www.facebook.com/TheFamilyIdiot

78Ν

ΟΙ 78Ν δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2013 , η μουσική τους στηρίζεται σε minimal κιθαριστικές συνθέσεις και ατμοσφαιρικά ρίφ που λειτουργούν ως μουσικό χαλί σε απαγγελία στίχων και πεζού.

Σύνθεση :
Ευθυμιάδης Άγγελος : στίχοι - απαγγελία
Αγιαννίδης Χρήστος (ΑΖΑ) : Μπάσο
Ντέμις Παναγιώτης : Κιθάρα
Μουμτζής Χρήστος : Τύμπανα
Τηλέγραφος Βαγγέλης (Pussyfer Sam) : Εφέ & κρουστά

  • SHARE
  • TWEET